Bucureştenii au alergat la crosul Click! Sănătate

1 63200 original jpg jpeg

Peste 500 de persoane s-au întrecut ieri la cea de-a V-a ediţie a crosului Click! Sănătate.

Dacă cel mai tânăr concurent doar ce a împlinit un anişor şi a început să meargă,cel mai în vârstă a depăşit 90 de ani,dar nu a uitat cât de importantă este mişcarea pentru un stil de viaţă sănătos. Încă de la primele ore ale dimineţii,copiii,părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare şi pentru a petrece o duminică însorită alături de familie. Imediat după ce s-au înscris şi au primit numărul şi tricoul pentru alergare,concurenţii nu au uitat să se încălzească alături de antrenorii de fitness. Spre deosebire de anii anteriori,anul acesta peste 50 de copii cu vârsta între 1 şi 9 ani au alergat la crosul „Familiei Schauma”,eveniment special pentru cei mici şi părinţi. 

Câştigătorii locului întâi au primit tablete Evolio,cei de pe locul doi încălţăminte sport Walkmaxx,iar cei de pe trei au câştigat produse electrocasnice. Chiar dacă nu au ajuns primii la linia de sosire,concurenţii nu au plecat acasă fără premii. La tombola evenimentului,aceştia au primit vouchere la sala de fitness,dar şi multe alte premii-surpriză de la Schauma.

Mulţumim sponsorilor HRI Vitalion,Schauma şi Alpro.

Distracţie pe ritmurile muzicii

După cros,alergătorii au continuat,,mişcarea” pe ghetele de kangoo jumps,dar şi pe ritmurile muzicii. Atmosfera a fost întreţinută de Cristi Nistor şi de trupele I-kon&SuperChill şi Acces. În aceeaşi formulă,echipa revistei vă aşteaptă şi la crosul Click! Sănătate ce va avea locîn primăvara anului viitor.

Poze de la cros găsiţi AICI.