Bun pentru minte şi suflet: Ch’artist Studio Store – paint your own pottery

1 53907 original jpg jpeg

Pentru toţi cei care sunt în căutarea unei idei neobişnuite pentru petrecerea timpului liber, a unui cadou inedit, personalizat şi manufacturat după propriul gust, sau pur şi simplu pentru cei care îşi doresc să petrecă câteva ore fără să simtă agitaţia oraşului, s-a lansat Ch'artist - un Studio Store care îmbină pictura pe ceramică şi atelierul aferent cu un mini-magazin de cadouri, suveniruri tradiţionale şi ceaiuri speciale.

Astfel,Ch'artist pune la dispoziţia celor care vor să facă faţă unei provocări artistice deosebite tot ceea ce este necesar pentru a decora un obiect din ceramică, atât în cadru organizat (ateliere şcolare şi preşcolare, workshop-uri şi teambuilding-uri), cât şi alături de familie sau prieteni.

„Am lansat acest proiect pentru toate persoanele care ştiu să ţină o pensulă în mână, indiferent de vârstă şi am reuşit să avem câte un obiect pentru fiecare: de la ceşcuţe şi farfurii, la vaze, casete de bijuterii, şi chiar puşculiţe. Practic, avem peste 100 de piese disponibile pentru a fi pictate în culori non-toxice & food-safe. Însă, principalul atu constă tocmai în creativitatea şi inspiraţia fiecărei persoane care se lasă purtată în această aventură", explică Hajni Ştefan - iniţiatoarea Ch'artist Studio Store.

image

Ch'artist Studio Store este situat în Bucureşti,pe strada Erou Ion Călin la nr. 19,şi este deschis de luni până vineri,între 13:00-21:00,iar sâmbăta şi duminica,începând cu ora 11:00.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/ChartistStudioStoresau la numărul de telefon 021.210.97.68.

image


Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg