Campionii transformărilor se reunesc la “Te cunosc de undeva!”

1 59307 original jpg jpeg

Cei mai buni şi mai spectaculoşi artişti, care au strălucit în show-ul “Te cunosc de undeva!”în cele cinci sezoane de până acum, se întorc într-un duel al starurilor, în cel de-al şaselea sezon, care începe sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Maria Buză,Anda Adam,Lora,Rona Hartner,Pepe,CRBL,Jorge şi Florin Risteisunt campionii transformărilor care revinla“Te cunosc de undeva!” cu poftă de show şi mare nerăbdare săfacăfaţăprovocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea,Ozana Barabancea,Andreea Bălan,Andrei Aradits şi Aurelian Temişan,cei mai doriţi juraţi din show-biz,iau loc la masa juriului,în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală,Andreea pentru coregrafie,Andrei pentru actorie,iar Temişan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul va fi prezentat,ca şi până acum,de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

În deschiderea noului sezon,prezentatorii şi juraţii vor oferi un moment muzical inedit,în cadrul căruia Andrei Aradits,de exemplu,va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu,iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego,“Toată lumea danseazăcu mine”.

De asemenea,în această primă ediţie,Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin,celebra artistă a cărei fană este,Pepe îmbracă ia şi fota şi îşi pune pe cap marama,ca săo imite pe Maria Lătăreţu,iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri şi încalţăciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

În ce personaje se vor transforma Maria Buză,Anda Adam,Lora,CRBL şi Jorge,şi care este concurentul care va reuşi să ridice juriul în picioare,telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă,13 septembrie,de la ora 20.30,numai la “Te cunosc de undeva!”Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg