Campionii transformărilor se reunesc la “Te cunosc de undeva!”

1 59307 original jpg jpeg

Cei mai buni şi mai spectaculoşi artişti, care au strălucit în show-ul “Te cunosc de undeva!”în cele cinci sezoane de până acum, se întorc într-un duel al starurilor, în cel de-al şaselea sezon, care începe sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Maria Buză,Anda Adam,Lora,Rona Hartner,Pepe,CRBL,Jorge şi Florin Risteisunt campionii transformărilor care revinla“Te cunosc de undeva!” cu poftă de show şi mare nerăbdare săfacăfaţăprovocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea,Ozana Barabancea,Andreea Bălan,Andrei Aradits şi Aurelian Temişan,cei mai doriţi juraţi din show-biz,iau loc la masa juriului,în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală,Andreea pentru coregrafie,Andrei pentru actorie,iar Temişan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul va fi prezentat,ca şi până acum,de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

În deschiderea noului sezon,prezentatorii şi juraţii vor oferi un moment muzical inedit,în cadrul căruia Andrei Aradits,de exemplu,va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu,iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego,“Toată lumea danseazăcu mine”.

De asemenea,în această primă ediţie,Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin,celebra artistă a cărei fană este,Pepe îmbracă ia şi fota şi îşi pune pe cap marama,ca săo imite pe Maria Lătăreţu,iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri şi încalţăciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

În ce personaje se vor transforma Maria Buză,Anda Adam,Lora,CRBL şi Jorge,şi care este concurentul care va reuşi să ridice juriul în picioare,telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă,13 septembrie,de la ora 20.30,numai la “Te cunosc de undeva!”



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg