Cântăreţi celebri de muzică populară gătesc româneşte la Cireaşa de pe Tort

În săptămâna premergătoare Zilei Naţionale, patru îndrăgiţi cântăreţi de muzică populară îşi arată talentul în bucătărie şi gătesc bucate tradiţionale româneşti la Cireaşa de pe Tort.
Mariana Ionescu Căpitănescu,Niculina Stoican,Victoriţa Lăcătuşu şi Constantin Enceanu sărbătoresc 1 Decembrie la cratiţă şi încearcă să-l impresioneze pe maestrul Horia Vîrlan. Cireaşa de pe Tort vă invită într-o călătorie în inima Olteniei,la Craiova,unde Mariana Ionescu Căpitănescu şi soţul ei pregătesc o cină autentică românească,joi,27 noiembrie. Ca o olteancă adevărată,Niculina Stoican a tăiat porcul şi îşi aşteaptă invitaţii vineri,28 noiembrie. Cu tricolor la gât,cântăreaţa găteşte pentru o masă mare,pentru că la cină va avea şi mulţi invitaţi surpriză. Sâmbătă,29 noiembrie,petrecerea se mută la Târgu Jiu,unde Victoriţa Lăcătuşu şi fiica ei prepară bucatele la cuptor cu lemne şi îşi aşteaptă musafirii cu foc de tabără şi multă voie bună. Chiar în ajunul Zilei Naţionale,duminică,pe 30 noiembrie,Constantin Enceanu intră în bucătărie şi demonstrează că este un adevărat artist nu numai pe scenă,ci şi la împăturit sarmale. Fiecare seară este prilej petrecere la Cireaşa de pe Tort,iar artiştii vor cânta şi vor juca,sărbătorind aşa cum se cuvine ziua tuturor românilor. Bucătarul Horia Vîrlan este însă atent la toate detaliile,iar cântăreţii vor trebui să demonstreze că au deprins tainele bucătăriei româneşti,pentru a-i câştiga laudele. Nu rataţi Cireaşa de pe Tort în stil românesc,alături de mari artişti ai cântecului popular,de joi până duminică de la 19.30,numai la Prima TV.