Cărţi perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor

1 67523 original jpg jpeg

Eşti o persoană romantică, dar eşti încă singură, mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor? Îţi place să asculţi melodii de dragoste, dar o să începi să plângi? În această perioadă, cărţile trebuie să fie prioritare.

De acestă dată,poate că eşti singură,dar o carte este bine venită. Trebuie doar să stai şi să citeşti,şi nu te vei mai gândi de ce acea persoană nu este lângă tine. Decizi de ce are nevoie inima şi navighezi printre nişte titluri care o să-ţi facă plăcere să le citeşti.

1. Tiny Beautiful Things:Advice on Love and Life from Dear Sugar de Cheryl Strayed

Nevoie de afirmare? Trebuie să spui în gând:Lucrez pentru mine. Pentru mine. Eu singură.Dacă eşti în căutarea unor sfaturi sincere despre iubirea de sine,ia în considerare această carte. Indiferent de ce ţi-a oferit viaţa,această carte are o poveste,un mesaj pentru fiecare,care va rezona cu voi. Într-adevăr este plină de lucruri mici,lucruri frumoase pentru suflet.

2. Carry On,Warrior:The Power of Embracing Your Messy,Beautiful Life,de Glennon Doyle Melton

Ai nevoie de încurajare? Această carte este o lectură perfectă pentru atunci când simţi că viaţa ta nu mai are nimic de oferit. Mesajele sale încurajatoare te vor ajuta să vezi frumuseţea experienţelor,chiar dacă sunt fericite sau nefericite. Este textul perfect care te încurajează,te face să nu renunţi,şi să iubeşti din nou viaţa.

3. You Can Create An Exceptional Life de Louise Hay şi Cheryl Richardson

Nevoia de vindecare? Ai inima frântă sau ego-ul zdrobit? Această carte este veche,dar bună,care te va ajuta să treci peste suferinţe,să te vindeci,şi nu doar inima,ci tot corpul. Cei doi au scris textul pe un ton reconfortant,iubitor. A fost o carte citită şi încă este foarte citită de multă lume. Este una dintre cărţile pe care trebuie să o citeşti.

4. The Soul Searcher's Handbook: A Modern Girl's Guide to the New Age World de Emma Mildon  

Ai nevoie de ghidare? Toată lumea se simte un pic pierdută la un moment dat,dar această carte te va ajuta să te reconectezi cu partea spirituală,cu iubirea de sine conştientă şi cum să intri în căutarea sufletului,folosindu-te de yoga,meditaţie,numerologie,astrologie şi Feng Shui.

5. You Are a Badass:How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life de Jen Sincero

Nevoia de sine. Recunoşti că eşti prea dură cu tine. Această carte te va motiva să îmbrăţişezi ceea ce nu se poate schimba şi să te iubeşti pentru ceea ce eşti cu adevărat. O să oferi o nouă şansă vieţii şi o să înveţi să te iubeşti,deoarece de multe ori uităm cine şi cum suntem. Simţul dobândit de măreţie va lăsa sentimentul că eşti gata să faci faţă tuturor lucrurilor din viaţă.

  6. The 5 Love Languages:The Secret to Love That Lasts de Gary D. Chapman    

Nevoia de a avea un antrenor al dragostei? Fie că eşti singură,într-o relaţie,căsătorită,divorţată,indiferent de statul,această carte îţi va oferi o perspectivă serioasă despre cum este romantismul în realitate.

În această carte sunt redate diferitele moduri în care oamenii se iubesc şi oferă informaţii cu privire la modul în care se apropie de adevărata dragoste. Există un motiv pentru care majoritatea persoanelor căsătorite din întreaga lume recomandă această carte.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg