Câştigă la super concursul Clickmania! bingo cu taloane din „Click! pentru femei” şi „Click!”

1 54992 original jpg jpeg

Creşte familia milionarilor Clickmania! bingo. Concursul nostru face zilnic fericiţi mai mulţi cititori fideli. Joacă şi tu la concursul cu premii totale de 400.000 de lei!

Bucureşteanca Ramona Galea (23 de ani) era sceptică în privinţa jocurilor de noroc. Credea că-s făcături! A completat însă tichetul Click! şi mare i-a fost surpriza când a aflat că a câştigat. „500 de lei,la linie. Am jucat aşa,ca să îmi omor timpul. O zi cumpăram ziarul,alta nu... Nu aş fi crezut niciodată că o să câştig. De aceea nici nu ştiu ce voi face cu banii. Probabil o să îmi cumpăr ceva fain. O să îmi fac un cadou frumos", ne-a mărturisit tânăra, care este studentă în Bucureşti.

Vrei şi tu să ai norocul ei sau chiar să câştigi un premiu mai mare? Cumpără zilnic ziarul Click! şi caută pe tichetul de concurs cele nouă numere norocoase pe care le publicăm. Poţi câştiga 500 de lei (premiu de linie), 1.000 de lei (premiul bingo, dacă ai completat tot careul), 300 de lei dacă ai seria câştigătoare sau 100 de euro dacă ai noroc la "Extraşansa Kiss FM", înscriind tichetul pe site-ul postului de radio.

Nu uita de Seria norocoasă Click!, a cărei valoare creşte cu reporturile zilnice şi care a ajuns la 27.700 lei. Trimite la numărul scurt de SMS 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs valabil pentru săptămâna de joc şi de numele tău şi intri automat la extragerea săptămânală a premiului Seria norocoasă Click! Costul unui SMS este de .3 euro plus TVA, valabil din reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote. Mai multe SMS-uri, mai multe şanse de câştig!

«Acum am bani să umplu cămara pentru iarnă!»

A început săptămâna cu un câştig! Constantin Simion (59 de ani) s-a ales cu 300 de lei după ce tichetul cumpărat vineri alături de ziarul Click! s-a dovedit a avea seria câştigătoare."Am văzut că seria mea e identică cu cea din ziar şi mi-am sunat imediat soţia să-i dau vestea cea bună. E primul nostru câştig. Acum avem bani să umplem cămara pentru iarnă. O să dăm o fugă la piaţă să cumpărăm legume şi fructe", ne-a spus bucuros bucureşteanul, care e de profesie sudor. Bărbatul e nerăbdător să cumpere ziarul până la următorul tichet, pentru că mai are o şansă mare la un nou câştig. "Trebuie să-mi mai iasă două numere şi fac linie",ne-a spus Constantin,care ar mai câştiga astfel 500 de lei.