Ce culori să porţi dacă eşti brunetă

1 66828 original jpg jpeg

Ai observat că nu orice culoare se potriveşte cu părul tău? Este şi normal. Nu intra în panică. Designerii vestimentari îţi recomandă ca atunci când îţi alegi ţinuta vestimentară să ai în vedere nuanţa podoabei capilare. În acest text îţi vom spune ce culori este indicat să porţi dacă eşti brunetă şi dacă te numeri printre cele care au părul ca abanosul îţi vei putea alege hainele în funcţie de aceste recomandări.

Iată ce culori sunt recomandate să porţi dacă eşti brunetă

Designerii vestimentari recomandă brunetelor,care au tenul deschis,să poarte articole vestimentare în culori puternice,vibrante,pline de personalitate. Dacă te încadrezi în această categorie,este recomandat să alegi cămăşi,bluze,fuste,pantaloni sau rochii,chiar şi paltoane ori geci în nuanţe de roşu aprins,roz fondant,verde lime,albastru ciel,galben solar. Acestea se vor potrivi de minune cu podoaba capilară.  În plus,o astfel de abordare te vor scoate din anonimat şi vei întoarce nenumărate priviri.

De asemenea,ţi se vor potrivi de minune şi ţinutele vestimentare în culori precum verde smarald,roşu rubin,aqua marin,albastru safir,roz cuarţ,argintiu perlat. Culori la fel de tari ca şi cele precedente. Vei mai avea nevoie doar de un zâmbet larg şi întreaga lume îţi va cădea la picioare. E incredibil cât de tare te poate schimba o ţinută într-o astfel de culoare. Nu-i aşa? Atunci când ai părul ca abanosul,iar pielea ca a Albei ca Zăpada cum ai putea să nu arăţi asemeni unei regine atunci când porţi o rochie verde smarald.

Ce culori să porţi dacă eşti brunetă şi ai tenul creol

Pe de altă parte,dacă ai tenul creol,specialiştii în domeniu îţi recomandă să alegi ţinute în culori calde,dar regale. Nu unele palide,care te vor lăsa în anonimat. Ce spui să optezi pentru articole vestimentare în nuanţe precum portocaliu,olive,mov royal,albastru electric,gri şi auriu? Sau poate vei prefera ţinute în culori precum albastru safir,roz cuarţ ori argintiu perlat. Indiferent de opţiunea ta,atâta timp cât vei alege una dintre recomandările de mai sus ale specialiştilor,va fi una câştigătoare. O să ai o ţinută pe care multe doamne o vor invidia,iar mulţi domni o vor aprecia.

Pentru opţiuni mai clasice şi pline de mister,femeile care au părul de culoarea abanosului pot alege articole vestimentare de culoare neagră.  Este o alegere prin care brunetele nu pot da niciodată greş. Câteodată simplitatea atrage după sine cele mai multe aprecieri. În plus,rochiile negre te vor ajuta să fii extrem de elegantă. 

Specialiştii în domeniu le recomandă brunetele să evite tonuri prea luminoase şi orbitoare de galben.Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg