Ce haină de toamnă ţi se potriveşte?

1 62308 original jpg jpeg

Oricât de mohorâtă ar fi vremea, vrei ca haina ta să completeze armonios restul ţinutei şi să te pună în valoare. Oferta este variată – sacouri, trenciuri sau geci mai groase –, aşa că află care te avantajează.

Geci matlasate

Takko Fashion,129,99 lei

simeon stalpnicul png

Când gradele din termometre scad simţitor,trebuie să menţii constantă temperatura corpului,alegând modele cu glugă sau cu gulere îmblănite. Sunt potrivite pentru... conformaţiile uşor atletice (sâni micişi şolduri înguste).

Tina R,199 lei

simeon stalpnicul png

Sacouri scurte

Depot 96,189,90 lei

simeon stalpnicul png

Sezonul acesta,sunt în tendinţe modelele pe drept (necambrate),cu un uşor aer milităresc,dat şi de lipsa gulerului. Fiindcă au o terminaţie tip tunică,merg bine peste cămăşi din voal sau din mătase. Sunt potrivite pentru...femeile cu umeri mai înguşti şi zona bazinului mai proeminentă.

Trenciuri colorate

H&M,171 lei

simeon stalpnicul png

Strânse în talie sau cu model asemănător hainelor de ploaie (parka),sunt utile dacă afară plouă sau dacă nu faci drumuri lungi. Poartă-le cu cizme înalte şi jeanşi închişi la culoare sau cu ghete cu toc mediu şi fuste plisate. Sunt potrivite pentru... siluetele clepsidră (zona pieptului şi cea a şoldurilor mai dezvoltate).

Tina R,139 lei

simeon stalpnicul png