Ce încălţăminte se potriveşte la rochia lungă

1 68635 original jpg jpeg

Nu ai niciun motiv pentru care să nu visezi la vacanţă şi să nu-ţi pregăteşti din timp cele mai potrivite combinaţii pentru ţinutele lejere, de vreme bună, să-ţi procuri din timp încălţămintea necesară. Îţi arătăm ce poţi purta la o rochie lungă, dar şi ce nu se potriveşte.

Dacă temperaturile în creştere te îmbie să porţi o rochie lungă,din material uşor,ia în calcul că nu te va avantaja dacă-i alături o pereche de cizme,de pantofi sport sau mocasini.   

Balerini sau sandale cu talpă joasă

Avantajul sandalelor joase şi al încălţămintea de tipul balerinilor este că pot fi purtate la extrem de multe ţinute. Singurul aspect la care trebuie să fii atentă este modelul lor,care poate fie să aducă un plus de stil înfăţişării,fie s-o ruineze din punct de vedere estetic. Sandalele de tipul gladiator,cu multe curele,  sau cele cu aplicaţii dau farmec şi pun în valoare o rochie lungă.

Papuci sau sandale flip-flop

Confortabile şi versatile,sandalele de tipul flip-flop se potrivesc la o rochie lungă,mai ales dacă nu este până în pământ,ca să te incomodeze în timpul mersului. Ai de ales dintr-o gamă largă de culori şi modele precum animal print. Desigur că dacă vrei o ţinută formală,nu este cea mai potrivită alegere.

Sandale cu toc

Pentru ocazii,o rochielungă şi o pereche de sandale cu toc merg de minune. Dacă vrei să porţi sandale cu toc la o astfel de rochie pentru o ţinută casual,optează pentru o pereche de încălţăminte cu tocul jos.

Sandale cu talpă ortopedică

La o rochie lungă,sandalele cu talpade plută sau ortopedică alungesc ţinuta mai mult. Optează pentru încălţăminte cu motive florale la rochii în culori calde,dar pale şi sandale mai închise la culoare la cele în nuanţe tari.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg