Ce nu trebuie să porţi la serviciu vara

simeon stalpnicul png

Chiar dacă temperaturile aproape că încing termometrele şi ai un loc de muncă care îţi permite tot felul de combinaţii vestimentare, nu este indicat să optezi pentru ţinute prea relaxate, cum sunt cele pentru plajă sau drumeţii. Rişti să pari neserioasă şi să fii etichetată greşit de colegi.

1.      Ţinute fără bretele

Arată prea multă piele şi nu se potrivesc cu un mediu de lucru serios. Dacă vrei să optezi pentru astfel de haine,ai grijă să te acoperi cu un blazer subţire,cu o vestă mai elegantă sau,atunci când eticheta o cere,cu un sacou cu mânecă scurtă.

2.      Pantaloni foarte scurţi

E drept că pe caniculă îţi vine să porţi pantaloni cât mai scurţi. Pe lângă faptul că îţi pun picioarele în evidenţă,aceste piese vestimentare te ajută să te simţi mai relaxată şi,lucru important,pielea respiră în voia ei. Însă modelele mulate,extrem de scurte,de pantaloni,fie din denim,fie din alte materiale,nu sunt recomandate la serviciu. În schimb,poţi purta piese din stofă subţire,drepte,elegante sau office,care să se termine în zona genunchilor.

3.      Şlapi tip flip-flops

Reprezintă o variantă uşoară şi confortabilă,în care pielea nu respiră. De aceea,acest tip de încălţăminte se poartă prin casă,la piscină şi la plajă,dar nu la locul de muncă,oricât de coloraţi sau simpatici sunt ei.

4.      Fuste şi rochiţe foarte sumare

Probabil vrei să te mândreşti cu bronzul care vine foarte bine pe picioarele tale şi să emani un aer cât mai tineresc,însă ai multe şanse să dai greş cu aceste obiecte vestimentare la locul de muncă. Dacă nu te poţi apleca să ridici o foaie fără să simţi că toate privire sunt aţintite pe tine,şi nu în sensul bun,iar o pală de vânt sau un curent te poate compromite,sunt puţine şanse să te concentrezi pe ce ai de făcut. În plus,rişti să fii etichetată greşit de colegi.

5.      Ţesături transparente

Întrucât e foarte cald,fiecare îşi doreşte haine din ţesături aerisite,cât mai uşoare,prin care pielea să respire. Şi totuşi,când vine vorba de locul de muncă,nu sunt recomandate bluzele transparente,prin care să se vadă sutienul. Este bine să le păstrezi pentru ieşirile de seară în oraş sau pentru petrecerile cu tentă elegantă.

Pont:Bluzele sau tricourile prea scurte,specifice verii,care dezvăluie zona buricului,nu sunt o alegere inspirată pentru locul de muncă.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg