Ce nu trebuie să porţi la serviciu vara

simeon stalpnicul png

Chiar dacă temperaturile aproape că încing termometrele şi ai un loc de muncă care îţi permite tot felul de combinaţii vestimentare, nu este indicat să optezi pentru ţinute prea relaxate, cum sunt cele pentru plajă sau drumeţii. Rişti să pari neserioasă şi să fii etichetată greşit de colegi.

1.      Ţinute fără bretele

Arată prea multă piele şi nu se potrivesc cu un mediu de lucru serios. Dacă vrei să optezi pentru astfel de haine,ai grijă să te acoperi cu un blazer subţire,cu o vestă mai elegantă sau,atunci când eticheta o cere,cu un sacou cu mânecă scurtă.

2.      Pantaloni foarte scurţi

E drept că pe caniculă îţi vine să porţi pantaloni cât mai scurţi. Pe lângă faptul că îţi pun picioarele în evidenţă,aceste piese vestimentare te ajută să te simţi mai relaxată şi,lucru important,pielea respiră în voia ei. Însă modelele mulate,extrem de scurte,de pantaloni,fie din denim,fie din alte materiale,nu sunt recomandate la serviciu. În schimb,poţi purta piese din stofă subţire,drepte,elegante sau office,care să se termine în zona genunchilor.

3.      Şlapi tip flip-flops

Reprezintă o variantă uşoară şi confortabilă,în care pielea nu respiră. De aceea,acest tip de încălţăminte se poartă prin casă,la piscină şi la plajă,dar nu la locul de muncă,oricât de coloraţi sau simpatici sunt ei.

4.      Fuste şi rochiţe foarte sumare

Probabil vrei să te mândreşti cu bronzul care vine foarte bine pe picioarele tale şi să emani un aer cât mai tineresc,însă ai multe şanse să dai greş cu aceste obiecte vestimentare la locul de muncă. Dacă nu te poţi apleca să ridici o foaie fără să simţi că toate privire sunt aţintite pe tine,şi nu în sensul bun,iar o pală de vânt sau un curent te poate compromite,sunt puţine şanse să te concentrezi pe ce ai de făcut. În plus,rişti să fii etichetată greşit de colegi.

5.      Ţesături transparente

Întrucât e foarte cald,fiecare îşi doreşte haine din ţesături aerisite,cât mai uşoare,prin care pielea să respire. Şi totuşi,când vine vorba de locul de muncă,nu sunt recomandate bluzele transparente,prin care să se vadă sutienul. Este bine să le păstrezi pentru ieşirile de seară în oraş sau pentru petrecerile cu tentă elegantă.

Pont:Bluzele sau tricourile prea scurte,specifice verii,care dezvăluie zona buricului,nu sunt o alegere inspirată pentru locul de muncă.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg