Ce se poartă vara aceasta pe plajă

1 64450 original jpg jpeg

Sezonul estival este în toi, deci este timpul pentru o vacanţă. Fie că mergi la mare, fie că mergi la piscină, trebuie să fii atentă la detaliile care îţi pot pune în evidenţă corpul mult visat pentru care au lucrat pe timpul anului.

Alege-ţi piesele vestimentare pentru a-ţi completa aspectul şi pentru a fi o apariţie la plajă!

Costumul de baie

Vara aceasta se poartă costumele de baie retro şi cele întregi. Alege culori vesele şi imprimeuri de toate felurile,fie ele florale sau marinăreşti. Dacă vrei să atragi cât mai mult razele soarelui,alege un costum de baie negru,care oferă o notă de eleganţă şi îţi subţiază silueta.

Citeşte şi:

Ce culori se poartă vara aceasta?

VIDEO:Coafuri pentru zilele de vară

Cardiganul din voal pentru plajă

Rochia pentru plajă a fost înlocuită de cardiganele din voal pentru plajă. Acesta este şi mult mai practic decât o rochie,fiind mai vaporos.

Pălăria de plajă

Pălăria de plajă este esenţială într-o zi petrecută la plajă. Aceasta te şi protejează de razele soarelui,dar îţi oferă şi un aspect foarte şic. Alege pălăriile cu boruri largi,fiindcă şi în acest an acestea sunt în tendinţe.

Ochelarii de soare

Se pare că moda retro a revenit în forţă. Anul acesta se poartă ochelarii retro,în special cei cat eye,care denotă eleganţă chiar şi pe plajă. De asemenea,dacă vrei să ai parte de un look mai casual,alege ochelarii cu lentila oglindă.

Şlapii pentru plajă

Anul acesta se poartă platformele,chiar şi la şlapi. Dacă nu eşti o fană a platformelor,poţi opta pentru şlapii clasici de plajă,care vor fi mereu în tendinţe.

Geanta de plajă

În continuare,genţile supradimensionate de plajă rămân în trend. Alege o culoare care să fie uşor de asortat cu costumul de baie.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg