Ce spun despre tine bijuteriile preferate

1 67080 original jpg jpeg

Le alegi pentru că-ţi plac modelele lor sau pentru că preferi un anumit tip de metal. Însă nu ai crede că acestea pot fi indicii despre personalitatea ta. Iată ce spun despre tine bijuteriile preferate!

Ce spun despre tine bijuteriile preferate. Lănţişoare subţiri

Poate fi vorba de un mic lanţ de aur sau de argint,moştenire de familie. Femeile care le poartă sunt încrezătoare în forţele proprii,au un program extrem de agitat şi nu acordă mult timp aranjatului. Asta nu înseamnă bineînţeles că nu pun preţ pe aspectul fizic,ci doar că nu schimbă 2-3 ţinute dimineaţa înainte să se decidă cu ce trebuie să se îmbrace. Aceste bijuterii au o mare valoare sentimentală şi au multă grijă de ele.

Ce spun despre tine bijuteriile preferate. Bijuterii sofisticate

Femeile care poartă astfel de bijuterii sunt încrezătoare în propriul stil. Încearcă să-şi cumpere bijuterii de valoare şi de cea mai bună calitate,deoarece le plac să fie admirate pentru gusturile lor. Bijuteriilealese de ele nu trebuie să iasă în evidenţă ci să completeze discret o ţinută elegant şi caută să aciziţioneze doar bijuterii pe care să le poată purta mulţi ani.

Ce spun despre tine bijuteriile preferate. Bijuterii opulente

Sunt cele sub forma unor zale sau care au tot felul de ţepi,cum sunt brăţările de piele cu aplicaţii metalice. Iubitoarele acestor modele de bijuterii sunt femei cărora le place aventura şi care iubesc viaţa şi nu le este frică să-şi exprime sentimentele.

Ce spun despre tine bijuteriile preferate. Bijuterii inspiraţionale

O femeie care poartă acest tip de bijuterii nu are timp să-şi facă planuri,şi-i place să trăiască cât mai intens clipa. Este mereu deschisă la propuneri şi nu se dă deoparte pentru a încerca senzaţii noi. Îşi găseşte inspiraţia ori de câte ori se uită la bijuterii,iar un lănţilor pe care se regăseşte cuvântul “speranţă” este o sursă pentru a vedea fiecare zi ca pe un nou început.

Ce spun despre tine bijuteriile preferate. Bijuterii vintage

Doamnele amatoare de antichităţi au o fire romanticăşi visătoare,care şi-ar fi dorit să trăiască în alte vremuri. Sunt iubitoare de frumos,de artă şi au un un simţ estetic deosebit de dezvoltat.Recente

Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg