Cea mai vândută carte de dragoste din Moldova ajunge şi în România

1 68132 original jpg jpeg

“Cămaşa Lui”, cea mai bine vândută carte din Republica Moldova va fi lansată şi în România! Cartea, scrisă de Augustina Şiman, s-a vândut în peste 15.000 de exemplare, a avut parte de o lansare la Chişinău, unde au participat peste 200 de cititori.

Odată cu lansarea,vine şi o nouă inovaţie în literatură:este prima carte în baza căreia a fost făcut un videoclip literar-textul final al cărţii „Şapte” transformat în mesajul cărţii:există viaţă chiar şi după o mare iubire.

Cartea a fost realizată pe parcursul a trei ani şi este,în esenţă o culegere de solilocvii,de texte scurte,care explorează conexiunea dintre femeie şi bărbat,la un nivel intim,aproape sacru. Este o cercetare a modului în care conexiunea evoluează,cronologic,din punct de vedere sentimental:speranţă,neîncredere,salvare,trădare şi un amalgam de sentimente care nasc conceptul de cuplu,pînă la definirea unei certitudini:există viaţă chiar şi atunci cînd nu mai există Cămaşa lui.

”Cămaşa lui”,cartea despre dragoste, a luat cu asalt cititorii din Republica Moldova iar acum a ajuns şi în România,la editura Librex. Semnată de către tânăra autoare Augustina Şiman,Cămaşa lui a fost numită de criticii literari “cartea care îţi va schimba destinul.”

Ce spun criticii despre carte?

Alina Matei,redactor-şef TheWoman.md:“Autoarea se prăbuşeşte în iubire de pe marginile trupului şi a sufletului feminin pe care le analizează minuţios... Se prăbuşeşte,într-un final,în Cămaşa Lui,intens,profund,dezinhibat,genial. Despre noi,despre ele,despre ea,despre ei,despre El. “Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg