Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani

1 70245 original jpg jpeg

Există poveşti de iubire care nu mor niciodată. Şi mai există şi filme emoţionante de dragoste care-şi lasă amprenta asupra telespectatorilor. Perfecte pentru persoanele romantice, dar nu numai, iată un clasament cu cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani.

Poveşti de iubire,ţesute cu vise frumoase şi întâmplări care te marchează – aşa s-ar putea defini aceste filme de dragoste. Cu actori mai puţin sau mai mult cunoscuţi,le vei îndrăgi fără să stai prea mult pe gânduri.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Casa de lângă lac“ („The lake house“,2006)

Pelicula spune povestea unui medic singur care a ocupat odată o casă aflată pe un lac. Acesta începe schimbul de scrisori de dragoste cu fostul său rezident,un arhitect frustrat. Problema celor doi este că se află la doi ani distanţă unul de celălalt. Ei trebuie să încerce să dezlege misterul din spatele poveştii lor de dragoste înainte de a fi prea târziu.

Sandra Bullock şi Keanu Reeves interpretează rolurile personajelor principale. Chiar dacă mulţi  nu se lasă prinşi în aspectul plauzibil al situaţiei,ei se pot bucura de o fantezie romantică,mai ales că toţi mai simţim nevoia de a evada în trecut.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Remuşcarea“ („Atonement“,2007)

„Remuşcare“ este o poveste uimitoare despre cum o minciună poate ruina vieţile multora. O scriitoare în vârstă de doar 13 ani schimbă irevocabil cursul mai multor vieţi,atunci când ea îl acuză pe iubitul surorii ei mai mari de un viol pe care nu l-a comis. Când Briony Tallis îşi vede sora mai mare Cecilia (Keira Knightley) alături de Robbie Turner (James McAvoy) la fântâna din faţa moşiei familiei,ea interpreteaza greşit ceea ce se întâmplă între cei doi,rezultând într-o serie de acţiuni copilăreşti care vor avea repercursiuni pe viaţă pentru toţi trei.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „P.S. Te iubesc“ („P.S. I love you“,2007)

„P.S. Te iubesc“ este un filmcare nu doar că te va face să plângi pe alocuri,ci te va face să şi râzi. O văduvă tânără descoperă că soţul ei i-a lăsat 10 mesaje pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste suferinţă şi pentru a avea o viaţă nouă. Holly Kennedy (Hilary Swank) este frumoasă,inteligentă şi căsătorită cu iubirea vieţii ei-un irlandez pasional,amuzant,pe nume Gerry (Gerard Butler). Pentru că Gerry se îmbolnăveşte şi ştie că o să dispară din viaţa lui Holly,înainte de a muri îi scrie o serie de scrisori care o vor ghida,nu numai prin durerea pe care o va simţi,ci şi în redescoperirea ei.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Amurg“ („Twilight“,2008)

Filmul este,în esenţă,un fel de Romeo şi Julieta cu vampiri. Bella Swan (Kristen Stewart) se mută în orăşelul Forks şi se îndrăgosteşte de Edward Cullen (Robert Pattinson),care este vampir. La prima vedere,filmul pare o dragoste interzisă,dar,amândoi sunt capapili să rişte totul pentru a fi împreună toată viaţa.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „O singură zi“ („One day“,2011)

Emma şi Dexter se întâlnesc în noaptea de absolvire -15 iulie. Emma este inteligentă,dar succesul nu vine repede pentru ea,în timp ce pentru Dexter,succesul şi femeile vin foarte uşor. De-a lungul anilor,vieţile lor iau direcţii diferite. Dar pe măsură ce înaintează în vârstă,Emma şi Dexter îşi dau seama că aparţin unul altuia.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Iubire“ („Amour“,2012)

Georges şi Anne sunt un cuplu octogenar. Ei sunt profesori de muzică pensionari. Fiica lor,de asemenea,este muzician şi locuieşte în Marea Britanie împreună cu familia ei. Într-o zi,Anne are un accident vascular cerebral,şi din acel moment iubireaşi trăinicia cuplului este intens testată.

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Sub aceeaşi stea“ („The Fault in Our Stars“,2014)

Hazel şi Augustus sunt doi adolescenţi care împărtăşesc aceleaşi idei legate de viaţă,un dispreţ pentru convenţional şi o dragoste care-i poartă într-o frumoasă călătorire . Relaţia lor este cu atât mai miraculoasă,având în vedere că Hazel este nevoită să poarte mereu un rezervor de oxigen.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg