Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani

1 63987 original jpg jpeg

Eleganţa desemnează un suflet frumos, cald şi care merită toată atenţia noastră, pentru a ne servi ca model, iar în acest articol vă arătăm cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani.

Eleganţa,delicateţea şi feminitatea au fost şi vor rămâne cele mai râvnite calităţi de toate femeile din lume. Însă nu multe femei au atins cel mai înalt prag al acestor calităţi,fiind fără forţare delicate,dar mai ales elegante. Eleganţa desemnează un suflet frumos,cald şi care merită toată atenţia noastră,pentru a ne servi ca model.

Iată o listă cu cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani,femei care vor rămâne în istorie mult timp de acum în acolo,deoarece eleganţa şi demnitatea feminină este din ce în ce mai necăutată în zilele noastre. Femeile vor să fie cât mai puternice,să îşi piardă din atribuţiile de suflet bun şi sensibil şi să cucerească lumea,ocupând cât mai mult din datoriile masculine.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Eva Gabor (1919-1995)

În lista celor mai elegante femei din ultimii 100 de ani se numără şi Eva Gabor. De origine maghiară,Eva a fost prima din familia sa care a emigrat în Statele Unite ale Americii. Este cunoscută pentru rolul din Green Acres,o comedie romantică,unde cuplul se mută dintr-un oraş strălucitor la fermă.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Lauren Bacall (1924)

Lauren Bacall este în această listă datorită stilului şi apariţiei sale încântătoare,fiind un exemplu minunat de femeie puternică,fără a se comporta bărbăteşte sau arogant. În acelaşi timp emană şi reprezintă echilibrul perfect dintre clasă şi putere. Cunoscută pentru vocea ei răguşită şi prezenţa uimitoare,ea a devenit un model pentru femeile anilor 1940.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Lucy Liu (1978)

Lucy Liu,deşi cunoscută pentru fotografiile de publicitate cam deocheate,atunci când este complet îmbrăcată,dă dovadă de stil,îngrijindu-se cu multă graţie şi delicateţe. Este printre cele mai frumoase femei de la Hollywood,iar simţul său artistic scot la iveală un suflet fără margini . Liu a avut până acum 3 galerii,în care a prezentat fotografiile,picturile şi colajele sale.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Elizabeth Taylor (1932)

Elizabeth Taylor,care în ciuda problemelor personale,multe şi tumultoase,a reuşit să impresioneze întotdeauna prin apariţii elegante pe scenă,punând viaţa ca model în societate mai presus de propria viaţă. Este una dintre luminile strălucitoare ale industriei filmului american,fiind clasată de Institutul American de Film pe locul al şaptelea printre Cele mai Mari Staruri Feminine din toate timpurile.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Ava Gardner (1922-1990)

Ava Gardner,cunoscută pentru multiplele sale roluri în melodrame,filme romantice istorice,în filme safari,în filme cu crime şi western-uri,a ajuns celebră şi pentru frumuseţea sa şi pentru talentul său de multe ori invidiat peste tot.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Ingrid Bergman (1915-1982)

Pentru rolul din Casablanca,dar şi pentru o carieră plină de succes şi pentru inocenţa şi frumuseţea ei,Ingrid Bergman este recunoscută de mulţi ca fiind cea mai remarcabilă actriţă a secolului al 20-lea.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Cate Blanchett (1969)

Cate Blanchett este cunoscută nu numai prin eleganţa şi frumuseţea sa,dar şi pentru numeroasele premii câştigate de-a lungul carierei sale. A câştigat Oscarul,Globul de Aur,două premii SAG şi două BAFTA,fiind printre puţinele actriţe care a câştigat toate aceste patru premii importante.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Grace Kelly (1929-1982)

Grace Kelly,pe lângă frumuseţea şi talentul cu care a fost înzestrată,a demonstrat că este una dintre cele mai delicate şi elegante femei ale vremurilor,devenit şi prinţesă.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Catherine Deneuve (1943)

Catherine Deneuve,chiar dacă au trecut anii peste ea,a rămas la fel de frumoasă şi elegantă ca în vremurile bune,fiind o dovadă clară a faptului că frumuseţea şi eleganţa nu stau nicidecum în tinereţe,ci sufletul frumos rămâne la fel cu trecerea anilor.

Cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani-Audrey Hepburn (1929-1993)

În final,printre cele mai elegante femei din ultimii 100 de ani se află şi Audrey Hepburn,care a fost emblema frumuseţii printre modelele americane. Apariţia sa chic a fost admirată şi imitată peste tot în lume,fiind,de altfel,implicată în acţiuni umanitare. În 1955 a primit Globul de Aur pentru Cea Mai Favorită Femeie în industria filmului din acel moment.

Aceste minunate icoane ale eleganţei în istorie reprezintă o dovadă clară că eleganţa nu trece odată cu anii,ci dăinuie pentru totdeauna în sufletele oamenilor datorită frumuseţii sufleteşti,în primul rând,şi a puterii feminine,în al doilea rând.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg