Cele mai şic modele de jachete

1 54963 original jpg jpeg

Vrei să-ţi împrospătezi un pic garderoba în acest sezon? Nu uita că ai nevoie si de o haină mai groasă, care te apară de vremea capricioasă Ai de ales dintre variante de piele, stofă groasă sau materiale impermeabile, care să-ţi garanteze confortul, dar să te şi pună în valoare.

IDEALE LA SERVICIU-Sacourile elegante

Sacou,Eponge,129,99 lei

simeon stalpnicul png

Sacou,Eponge,149,90 lei

simeon stalpnicul png

Pentru că toamna renunţi de obicei la modelele cu imprimeu,în favoarea celor uni,alege să porţi pe dedesubt cămăşi cu model sau cu detalii feminine,la nivelul gulerului sau al umerilor. În jos,în măsura în care se poate,îmbracă pantaloni de stofă şi lasă blugii pentru zilele mai ploioase.

Bune peste bluze şi cămăşi

Cardigan,H&M,200 lei

simeon stalpnicul png

Cardigan,Takko Fashion,99,99 lei

simeon stalpnicul png

Alege modele de cardigane simple,uşor de asortat,care să nu te forţeze să faci schimbări în dulap. Mizează pe culori pământii (verde-oliv,nuanţe de bej,cărămiziu sau roşu burgund).

Trenciurile dau culoare unei zile mohorâte

Trenci,Takko Fashion,259,99 lei

simeon stalpnicul png

De fiecare dată când plouă afară,parcă nu mai vrei să ieşi din casă... Ajungi să suprapui multe haine,care să-ţi ţină de cald,şi îţi pui lookul pe planul doi. Ca să te bucuri totuşi din plin de această toamnă,cumpărăun trenci care să te scoată în evidenţă!

Trenci,Eponge,169,90 lei

simeon stalpnicul png

Se poartă hainele din piele

Jachetă,New Look,199 lei

simeon stalpnicul png

Jachetă,H&M,220 lei

simeon stalpnicul png

Jachetele din piele (ecologică sau întoarsă) sunt din nou în tendinţe. Cele cu diverse aplicaţii ori cu căptuşeală de blană artificială îţi vor ţine de cald şi astfel vei putea purta lejer pe dedesubt doar bluza preferată.