Cinema în aer liber: 23 iulie - 18 august

1 54505 original jpg jpeg

După numărul record de spectatori înregistrat anul acesta la Braşov şi Sibiu, Caravana Metropolis ajunge la Bucureşti, unde va poposi timp de 4 săptămâni în Parcul Tineretului. Intrarea la filme este liberă.

În perioada 23 iulie – 18 august,în fiecare seară de marţi până duminică,începând cu ora 21:30,Asociaţia Culturală Metropolis îi invită pe bucureşteni la proiecţii de film în aer liber.

Filmele alese sunt atât producţii internaţionale,cât şi româneşti,premiate la festivaluri internaţionale de film şi împacă toate gusturile,atât pe ale cinefililor,cât şi pe ale amatorilor de distracţie şi relaxare într-un spaţiu deschis.

Actori îndrăgiţi vor putea fi urmăriţi în producţii semnate de mari regizori ai lumii,ca Pedro Almodovar,Francois Ozon,Wes Anderson,Thomas Vinterberg sau Michael Haneke.

Caravana Metropolis aduce în România un concept popular peste hotare,“Cinema în aer liber”,împreună cu cel mai mare ecran gonflabil din România,de 120 m²,şi un proiector de 17.000 de lumeni,care au uimit publicul,anul trecut.

Publicul bucureştean se va putea bucura alături de prieteni şi familie,în răcoarea serii,de filme în avanpremieră naţională,filme recunoscute internaţional pentru valoarea lor cinematografică şi pentru succesul la public.

Iată,mai jos,programul primei săptămâni,23 – 28 iulie:

În Casă (Dans la maison)-marţi,23 iulie,ora 21:30-Nominalizat la Cesar şi Goya,premiat la Toronto şi San Sebastian,filmul lui Francois Ozoneste povestea adevărată a unui băiat de 16 ani,ce pătrunde în casa unui coleg de şcoală despre care începe să scrie eseuri pentru ora de literatură. Intervenţiile băiatului vor declanşa o serie de întâmplări scăpate de sub control.

Poziţia copilului – miercuri,24 iulie,ora 21:30 –cel mai de succes film românesc de anul acesta,în regia lui Călin Peter Netzer,premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.

Născut a doua oară (Twice Born) – joi,25 iulie,ora 21:30-în regia lui Sergio Castellitto,prezentat în avanpremieră în România,filmul a fost selecţionat la Toronto şi este o frumoasă poveste de dragoste ce îi are ca protagonişti pe Penelope Cruz şi pe Emile Hirsch (Into the Wild).

Superstarvineri,26 iulie,ora 21:30– Prezentat de asemenea în avanpremieră în România,filmul a făcut parte din competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia şi spune povestea unui bărbat obişnuit,care descoperă într-o zi că a devenit extrem de faimos.

O afacere regală (A Royal Affair)sâmbătă,27 iulie,ora 21:30-Nominalizat la Oscar şi Globul de Aur,premiat cu Oscarul European şi cu Premiul Cesar, filmul lui Nikolaj Arcel este povestea adevărată a unui om obişnuit care câştigă inima reginei şi porneşte o revoluţie.

– În

,regizat de Wes Anderson,cu Bruce Willis,Bill Murray şi Edward Norton în rolurile principale,a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu,în competiţie la Cannes 2012.

Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuită.Recente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg