Click! pentru femei şi Amway te invită la un nou concurs!

1 61161 original jpg jpeg

În sezonul rece, organismul este mai vulnerabil din cauza consumului redus de fructe şi legume proaspete, a stilului de viaţă sedentar şi a stresului cotidian. De aceea, te invităm să participi la concursul nostru şi ai şansa să câştigi unul din cele 3 seturi de produse din gama NUTRILITE!

Sistemul imunitar este aliatul cel mai puternic al organismului de a se proteja împotriva răcelilor sau bolilor respiratorii cauzate de schimbările de temperatură.

În acest sens,NUTRILITE,lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare din cadrul companiei de vânzări directe Amway,oferă o gamă largă de produse pentru o  stare generală bună,inclusiv vitamine şi minerale esenţiale,suplimente pe bază de plante,produse de nutriţie pentru persoane ce duc un stil de viaţă activ. Produsele NUTRILITE nu înlocuiesc o dietă sănătoasă şi echilibrată,însă pot constitui o rezervă nutriţională,ajutându-vă să furnizaţi corpului nutrienţii cheie cand dieta zilnică nu acoperă acest lucru.

NUTRILITE Vitamina C Pluseste un supliment de vitamina C foarte eficient,conceput sa confere o eliberare prelungită,constantă a vitaminei C în corp. Vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcţionarea normală a pielii,a sistemului imunitar şi la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

dd628b72f60bd030f824cfa149d4823e jpg jpeg

NUTRILITE Echinacea pluscombină trei forme diferite de echinacea folosind plante şi rădăcini proaspete recoltate în momentul maxim al dezvoltării lor şi procesate cu grijă cu ajutorul unei metode brevetate pentru a se obţine această formulă unică. Ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar al organismului. În cazul copiilor cu vârste sub 12 ani,femeilor însărcinate sau care alaptează,sau oricaror altor persoane care suferă de o afecţiune,se recomandă consultarea unui medic înainte de a utiliza acest produs.

a892ea723adf43b6385d28de499c6569 jpg jpeg

NUTRILITE™Caseta pentru suplimente alimentare este o caseta practică şi rezistentă,ideală pentru păstrarea şi sortarea suplimentelor alimentare. Pentru mai multe detalii,accesaţi www.amway.ro.

Răspunde la următoarea întrebare până pe 15 noiembrie şi unul dintre cele 3 seturi de produse Nutrilite poate fi al tău !

Întrebare :Ce produse marca Nutrilite contribuie la funcţionarea corespunzătoare a sistemului de apărare al organismului?

Trimite răspunsul la întrebare pe adresa de mail concurs@adevarulholding.roîmpreună cu datele tale de contact.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi pe site în data de 18 noiembrie.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg