Coafuri în tendinţă pentru 2016

1 66715 original jpg jpeg

Cum 2015 se apropie de sfârşit, e timpul să aruncăm o privire la ceea ce va fi în trend anul viitor. Aşa cum în fiecare an sunt noutăţi şi mereu sunt la modă alte haine şi accesorii, la fel se întămplă şi în materie de coafuri.

Iată ce coafuri vor fi în tendinţă în 2016:

Bob lung

Păr tuns bob este surprinzător de uşor de purtat şi este o reminiscenţă de stil,tunsoare aleasă şi de fotomodelul britanic Kate Moss. Desigur,este potrivit pentru un look casual,la modă,dar face,de asemenea un contrast mare pentru a crea un aspect foarte elegant,aşa cum se vede pe Kristen Stewart şi Rita Ora. Această tunsoare arată cel mai bine pe părul care nu a fost spălat de curând,care este perfect pentru oricine nu are timp să stea să-l aranjeze. Pentru a-i da acest aspect,optează să speli părul cu un şampon uscat pentru a-i da viaţă. Stiliştii recomandă utilizarea unui spray pe bază de sare,aplicat spre capetele vârfurilor,care va adăuga textură şi volum. Părul va arăta minunat,aşa ciufulit. 

Vârfurile vopsite 

Acesta este noul termen pentru acest tip de coafură în 2016 şi este o tehnică care include aplicarea de culori foarte fine pe fire de păr,ajutându-l să arate multidimensional şi mai natural,decât de obicei. Am văzut acest look la celebrităţi cum sunt Allison Williams,Jessica Alba şi Eva Longoria,şi poţi cere stilistului tău pentru a păr culoarea pentru un efect şi mai natural. Spune stilistul Saboo că,"Babylights sunt subtile, dar superbe. Perfecte pentru oricine vrea să încerce să se vopsească pentru prima dată sau cineva care vrea să modereze culoarea, prin alegerea a ceva şi mai natural. 

Părul ondulat

Se pare că acest trend va fi cel mai căutat în 2016. Acestea sunt surprinzător de uşor de făcut, şi versatilitatea lor înseamnă că răsucirea părului este perfect pentru orice ocazie. Începe prin perierea încurcăturile din păr şi apoi pune ambele mâini în cazul în care doreşti să fie foarte ondulate. Este elegant la ceafa sau du-te pentru un coc de top, dacă vrei ceva distractiv şi modern. Pur şi simplu răsuceşte părul într-o singură direcţie într-un coc şi apoi cu ajutorul unor agrafe de păr, fixezi firele rebele. 

Părul creţ

Părul creţ are un aspect distractiv, care se simte în stare proaspătă şi nedemodat pentru 2016, stil ales şi de modelul Gigi Hadid. Acesta este perfect pentru părul drept şi va arăta bine pentru a merge la o petrecere. Părul drept este uşor de încreţit, mai ales dacă alegi să le ondulezi doar puţin. 

Pur şi simplu iei o şuviţă de păr pe care o învârţi pe aparatul de ondulat, îl laşi 5-10 secunde, dar asigură-te că nu-l apropii de rădăcină. Ondulează părţi aleatorii de păr pentru un stil ceva mai subtil. În plus, dacă vrei să-l ai creţ într-un mod natural, împleteşte părul în codiţe după ce l-ai spălat. După ce îi dai drumul, acesta va fi creţ. 

Accesoriile pentru păr

Accesorii vor fi principalul punct de atracţie pentru sezonul următor, iar acest lucru poate face coafura mult mai elastică, decât ai putea crede iniţial. Pentru a atenua o privire masculină, adaugă o tiară sau un accesoriu strălucitor. Pentru un stil clasicşi plin de farmec,alege să adaugi nişte extensii de păr.  

Poţi,de asemenea,adăuga strălucire coafurii cu un accesoriu din argint sau aur roz,cava metalic,aşa cum aleg să poarte pe podium modelele Chloe şi Lanvin.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg