Confort şi eleganţă pentru zilele reci

1 54884 original jpg jpeg

Chiar dacă soarele încă mai străluceşte, am ajuns deja la mijlocul lunii septembrie, iar vremea rece se apropie cu paşi rapizi. Iată cum te poţi proteja de vânt şi ploaie şi să fii şic în acelaşi timp.

Indiferent de ceea ce este la orizont-o zi de lucru obişnuită,o întâlnire la prânz,o cină in oraş sau un weekend cu prietenele la shopping-  noua colecţie a fost concepută pentru a satisface cerinţele femeii moderne:eleganţă şi confort.

Inspirat din stilul de viaţă activ al femeilor scandinave,colectia oferă o experienţă de neegalat in ceea ce priveşte mersul pe jos,  chiar şi pe tocuri înalte. Aceste tocuri de 75 mm combină comoditatea celor mai apreciaţi pantofi de mers pe jos  cu stilul elegant al tocurilor înalte,rezultând astfel o fuziune perfectă între confort,stil şi eleganţă,apreciate în egală măsură de către femeile contemporane.

Designul influenţat de către minimalismul scandinav are o amprentă modernă şi feminină,iar detaliile conferă un aspect rafinat.  Nouă colecţie vă propune atât pantofi,cât şi botine în culori ce reflectă accentele acestui sezon:nuanţe închise,de la roşu bordeaux la verde închis,dar şi nelipsitul negru.

Pantofii ECCO Sculptured 75au vârful ascuţit,ceea ce le conferă un caracter chic urban,în timp ce tocul anatomic şi branţul prevăzut cu spumă ECCO Comfort Fibre System te fac să te simţi ca şi cum ai pluti în timpul mersului pe jos şi-ţi oferă o excelentă stabilitate.

6de734b3ca30fe55671fd24510aaf328 jpg jpeg

Botinele ECCO Sculptured 75sunt piesa de rezistenţă a unei ţinute moderne de toamnă. Tăietura curată este completată de o baretă sofisticată în jurul gleznei şi de o cataramă rafinată. Tocurile de 75 mm şi platforma de 10 mm  îţi alungesc picioarele,astfel încât orice pereche de jeans,orice fustă sau rochie să arate perfect pe tine.

f923217cd26df477996903f035172769 jpg jpeg


Recente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg