Copilului tău îi place să cânte? Înscrie-l la Young Music Festival!

1 64277 original jpg jpeg

Prima ediţie a celui mai mare festival-concurs de muzică menit să transforme tinerele talente în adevăraţi artişti va avea loc în perioada 17-19 septembrie la Arenele Romane.

Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani+de a-şi manifesta talentul şi chiar de a-l explora şi mai mult cu ajutorul unei echipe de specialişti din industria muzicală.

Festivalul-concurs a luat naştere din dorinţa de a promova tineri cu un real potenţial care îşi doresc să dea un suflu nou scenei româneşti prin calitatea muzicii şi prin atitudine.

Timp de 3 zile,tinerii vor avea şansa de a cânta live şi de a-şi demonstra abilităţile pe o scenă pe care au cântat artişti de top atât autohtoni cât şi internaţionali. Aceştia vor putea interacţiona cu oameni-cheie din industria muzicală din România,dar şi din afară,având ocazia de a primi sfaturi şi informaţii noi în tot ceea ce priveşte teoria şi practica muzicală.

Selecţiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte,astfel:

Grupa I:5-7 ani

Grupa II:8-10 ani

Grupa III:11-13 ani

Grupa IV:14-16 ani

Grupa V:16+

Festivalul se va desfăşura în 4 etape:

·  Etapa de calificare:Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa contact@youngmusicfestival.ro

·  Preselecţia:Cei care vor fi selectaţi,vor lua parte la o preselecţie în prima zi a festivalului concurs,17 septembrie. Toţi vor cânta live pe scena Arenelor,momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.

·  Semifinale:Cei mai buni vor avea şansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie

·  Finala: La fiecare categorie de vârstă vor merge mai departe câte 6 dintre ei,care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda câte 3 premii şi câte 3 menţiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Tinerii vor cânta în faţa juriului,dar şi al publicului prezent,acesta din urmă putându-se bucura şi de concertele unor artişti români şi internaţionali.