Cosy şi Bianca lansează videoclipul “Evident”

1 67120 original jpg jpeg

Cosy şi Bianca sunt din nou în atenţia publicului, cu un nou single, “Evident”, piesă ce este lansată direct cu un videoclip interesant.

“Evident” este o piesă prin intermediul căreia ţi se încălzeşte sufletul,având un mesaj bine definit,şi anume faptul că,din întâmplare,dintr-un “accident”,te poţi îndrăgosti şi îţi poţi întâlni sufletul pereche. Iubirea adevărată vine atunci când te aştepţi cel mai puţin şi cu timpul devine de neînvins. 

“Suntem convinşi că multe cupluri se vor regăsi în această melodie şi îşi vor aduce aminte de începutul lucrurilor frumoase pe care le-au clădit împreună.”,declară cei doi artişti. 

Bianca,în vârstă de 18 ani,şi-a dorit foarte mult să ajungă mai aproape de pasiunea ei,muzica,şi iată că de un an este artista casei de producţie Mango Records. În vara anului trecut şi-a lansat primul single,“Trofeul din vitrină” şi în prezent lucrează la cel de-al doilea single. 

Însă până atunci,artista a realizat un featuring cu rapperul Cosy pentru noul lui single,“Evident”,despre care a declarat:“Ce pot să spun,piesa m-a captivat de la început pentru că are o sensibilitate aparte,iar eu de asemenea sunt o fire sensibilă şi uşor romantică. Mă bucur că am fost eu cea care a intrat pe “filmul” piesei.”. 

“Am colaborat foarte bine cu Cosy. Niciodată nu e în până de idei! Este un om muncitor,care ştie ce vrea şi cu siguranţă va avea mare succes în această industrie muzicală.”,a adăugat Bianca. 

Iată că la doar câteva zile de când a lansat piesă “Treaba mea”,rapperul nu stă pe gânduri şi ne încântă cu un single nou,o frumoasă poveste de dragoste prin care ne transmite inevitabil o energie foarte bună. 

“Filmările clipului au fost distractive,dar pe măsura distracţiei a fost şi seriozitatea cu care am tratat acest clip. Scenariul videoclipului a fost gândit de Cosy şi putem spune că amândoi ne-am luat rolurile în serios. Totul a fost natural şi ne-am simţit în elementul nostru.”,au continuat cei doi. 

Piesă “Evident” este o producţie Mango Records,semnată de Mihai Gruia şi Dorian Oswin,versurile sunt scrise de către Cosy,iar de regia clipului s-a ocupat Darius Onică.

Iată noul videoclip:Recente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg