«Cronica Cârcotaşilor» revine din 14 septembrie!

1 49380 original jpg jpeg

Huidu şi Găinuşă dau piept cu Hahalerii Tristelor Figuri. Cârcotaşii îşi păstrează independenţa şi continuă să domnească în ţara cârcotelilor.

Ei se întorc în timp,în vremea cavalerilor şi a domniţelor,ca să le afurisească pe necredincioase şi să repare erorile istoriei,pentru ca ciobanii să nu mai fie niciodată domni.

Din 14 septembrie,în fiecare miercuri,de la ora 20.30,la postul Prima TV,Şerban Huidu,Mihai Găinuşă şi întregul lor alai de cavaleri şi de domniţe se reîntorc la „Cronica Cârcotaşilor”.

„După o lungă vacanţă,ne-am reîntâlnit să filmăm. Avem şi o campanie foarte interesantă. Ne întoarcem în timp,undeva în Evul Mediu,dar ne integrăm foarte bine în România actuală.

Corupţia,bădărănia,mitocănia,parvenitismul-toate sunt mutate în Evul Mediu. Dacă am putea să şi scăpăm de ele,să le lăsăm de tot acolo,ar fi perfect,dar din păcate nu reuşim”,spune Mihai Găinuşă.

La filmările pentru promourile de lansare,cârcotaşii şi-au făcut un nou prieten,care le-a şi devenit coleg pe platou.

Nu este vorba de vreun actor celebru,deşi a avut multe apariţii,şi nici n-are fiţe de vedetă,chiar dacă este un star.Este vorba despre Tănase,măgăruşul buclucaş,care a fost mascota cârcotaşilor într-unul dintre clipurile de promovare.

Obişnuit cu aglomeraţia de pe platourile de filmare,Tănase s-a împrietenit repede cu toţi cei prezenţi,dar mai ales cu Mişu,pe care,din când în când,îl trăgea de mânecă. La un moment dat,măgăruşul a vrut chiar să se apuce de citit şi i-a luat lui Găinuşă textele de sub nas. S-au tras şi câteva duble din cauza lui Tănase care,în timpul filmărilor,nu şi-a putut stăpâni răgetul,amuzându-se parcă şi el de ceea ce se petrecea în jurul lui.

6cedabbcd0d77c6904a70251438a9650 jpg jpeg

La finalul zilei,Mihai Găinuşă a ţinut să menţioneze că măgăruşul Tănase este cel mai talentat coleg şi a promis că în noul sezon al “Cronicii” se vor ocupa mai mult de măgăriile din show-biz.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg