Cu un brăduţ Crăciun, plantăm o faptă bună împreună (P)

1 60399 original jpg jpeg

Plantăm fapte bune în România şi “Magazinul de brazi” aduc emoţie şi responsabilitate Crăciunului tău: cumpără un brăduţ crescut în ghiveci şi un procent din valoarea lui va fi folosit în acţiunile de împădurire de anul viitor.

Intră pe www.plantamfaptebune.roşi alege din propunerile de brazi de Crăciun. Pentru a susţine proiectul Plantăm fapte bune în România,trebuie să introduci codul pfbro2014,în momentul efectuării plăţii online. Astfel,susţii la acţiunile de împădurire din 2015.

Brăduţul în ghiveci de la PFBRo şi SilvaGroup poate fi atât un cadou unic,cu o semnificaţie socială şi de protecţie a mediului,cât şi o faptă bună făcută alături de prieteni sau familie. În plus,plantarea lui poate fi un alt moment plăcut,de care să vă bucuraţi împreună. Brăduţii provin din pepiniere scandinave,aclimatizaţi în România,şi pot fi plantaţi cu succes în orice loc din ţară.

„Ca şi anul trecut,şi anul acesta,împreună ne facem Crăciunul mai bun,iar cu o parte din fonduri ne continuăm acţiunile de împădurire de anul viitor”,a declarat Liana Buzea,fondatorul  “Plantăm fapte bune în România”.

Ovidiu Neacşu –Director Comercial Silva Group România.                                                                                                                                    

Brăduţii pot fi găsiţi pe

şi pot fi comandaţi până cel târziu vineri,19 decembrie,pentru a putea fi trimişi direct la tine acasă,la timp.

Despre „Plantăm fapte bune în România”

” este o iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat,lansată în 2011. Proiectele noastre se derulează în prezent în 12 judeţe şi sunt gândite pe termen lung,respectiv o perioadă de 5-7 ani. Mai precis,derulăm acţiuni de împădurire pe terenuri care în prezent nu sunt incluse în fondul forestier,monitorizarea plantărilor şi efectuarea de lucrări de îngrijire până la reuşita finală cât şi raportarea şi verificarea legalităţii tăierilor de păduri. În cei trei ani de activitate,am mobilizat 11.039 de voluntari,cu ajutorul cărora am plantat 236.700 de copăcei-specii forestiere-pe 62.5 hectare de terenuri publice. Aplicaţia noastră online „Harta tăierilor de păduri” ne-a ajutat să raportăm peste 1700 de tăieri de păduri;în paralel,am verificat aceste sesizări prin acţiuni pe teren în 6 judeţe din ţară.Cele 12 judeţe în care suntem activi sunt:Argeş,Braşov,Cluj,Constanţa,Covasna,Ialomiţa,Iaşi,Prahova,Mureş,Satu Mare,Sălaj şi Timiş.Reprezentantul legal al iniţiativei este 

 din Bucureşti.

Magazinuldebrazi.ro   este mai mult decât un magazin online cu pomi de Crăciun,este un susţinător al împodobirii pomilor de Crăciun naturali,crescuţi exclusiv în acest scop în pepiniere din Europa în defavoarea celor artificiali. Aveţi la dispoziţie o gamă variată de pomi de Crăciun,tăiaţi sau cu rădăcină,precum şi accesorii corespunzătoare. Silva Group Romania militează pentru stoparea tăierilor ilegale  din pădurile publice,încurajând clienţii să aleagă doar pomi de Crăciun plantaţi şi cultivaţi special pentru această destinaţie – reprezentat legat de Silva Group RomâniaRecente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg