Culori care nu se potrivesc într-o ţinută

1 67258 original jpg jpeg

Iubim culorile şi ne place să ne îmbrăcăm cât mai îndrăzneţ şi mai vioi. Din nefericire, de aici şi până la a arăta ca un arlechin e doar un pas.

Designerii vestimentari avertizează că sunt culori care nu se potrivesc deloc într-o ţinută şi dacă nu vrei să laşi o impresie proastă,în materie de vestimentaţie,celor care te privesc,evită să faci asocieri nepotrivite.Conform codului vestimentar,culorile de evitat sunt cele mai apropiate (între ele) pe cercul cromatic. Dar sunt şi unele culori opuse precum violetul şi galbenul,de exemplu,care nu merg deloc bine împreună. Iată şi alte culori care nu se potrivesc într-o ţinută:

Verde – albastru,culori care nu se potrivesc într-o ţinută

Dacă vrei să ai o ţinută care să atragă admiraţia celor din jur ţine cont de culorile care nu se potrivesc. De exemplu,nu-ţi baza ţinuta pe o combinaţie formată din elemente maro şi negre. Nu se va vedea bine deloc. De asemenea,evită şi ţinutele formate din negru şi bleumarin. Asta dacă nu vrei să pari demodată şi să scoţi la iveală faptul că nu ştii prea multe despre modă. Dacă ţi-ai dorit ceva simplu,clasic,poţi merge doar pe obiecte vestimentare de culoare neagră. „Just black” e mereu o abordare atractivă şi sexy.

Pe de altă parte,chiar dacă eşti o persoană extrem de îndrăzneaţă şi vrei să ai o ţinută pe măsura personalităţii tale nu opta pentru combinaţia de culori verde şi albastru. Sunt culori care nu se potrivesc deloc într-o ţinută. Vei arăta groaznic.

Culori care nu se potrivesc într-o ţinută:nuanţa lavandei şi mov

„La vie en rose” – e motto-ul care te ghidează în viaţă. În plus,îţi place să te îmbraci în roz sau roşu pentru că eşti o persoană şi visătoare,dar şi puternică. Foarte bine. Ai dulapul plin de obiecte vestimentare care sunt astfel colorate. Excelent. Însă,sfatul designerilor este să nu optezi niciodată pentru o ţinută care să conţină ambele culori,asta dacă nu vrei să fi confundată cu o actriţă de la circ.

Îţi place şi nuanţa lavandei şi movul.  Minunat. Adevărul este că nuanţa lavandei care te duce cu gândul la floarea blândă şi fragilă (de la care a primit numele această culoare),dar cu o mireasmă atât de puternică,nici nu are cum să nu-ţi placă. Nu trebuie să-ţi lipsească din şifonier articole vestimentare în această culoare. Şi movul este o culoare frumoasă. Şi spune despre tine cât de multă încredere ai în forţele proprii. Însă,acestea nu vin bine în aceeaşi ţinută. Ar fi mult prea încărcată şi ai arăta,optând pentru această combinaţie,ca o sorcovă. Aşa că dacă te-ai gândit la o ţinută lavandă-mov,renunţă la ea. Dacă totuşi vrei să nu ai un look vestimentar dintr-o singură culoare alege lavanda sau mov cu crem.

Tot de evitat este şi violetul prună cu movul. Nu dau bine deloc ochiului. Ar fi o ţinută mult prea apăsătoare şi tristă. Combină violetul prună cu alb. Dintr-o dată,vei arăta altfel:mai luminoasă,veselă şi,totuşi,impunătoare.Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg