Culori care se poartă în toamna asta

1 54932 original jpg jpeg

Noul sezon vine cu o bogăţie de culori, aşa că îţi dăm câteva sfaturi menite să-ţi întregească garderoba, ca să te simţi şi mai frumoasă atunci când te uiţi în oglindă.

Personalitatea şi starea de spirit influenţează şi felul în care alegi să te îmbraci. Te simţi jucăuşă,tristă,atrăgătoare,cu picioarele pe pământ,elegantă,sofisticată? Ai grijă cum redai aceste informaţii şi... în principiu,orice ai face,renunţă la negru! Optează pentru o culoare din cele în tendinţe,care ţi se potriveşte şi fii curajoasă! Asortează la aceasta alte piese,pentru a obţine ţinute inspirate şi vesele.

Accesoriile oranj,o alegere îndrăzneaţă

Această culoare lasă impresia de optimism şi veselie,dar nu exagera cu folosirea ei în ţinute complete! Nuanţele de oranj,în combinaţie cu maro sau verde,denotă originalitate. Poartă-le cu moderaţie,alegând cu precădere accesorii (genţi,curele,eşarfe).

Geantă,Meli Melo,99,99 lei

simeon stalpnicul png

Eşarfă,Meli Melo,59,99 lei

simeon stalpnicul png

Roşu,ca să fii în centrul atenţiei

Nuanţele de roşu te fac să te simţi feminină,puternică şi sigură pe tine. Toamna aceasta,e indicat să-ţi cumperi accesorii în tonuri de roşu,pe care să le asortezi unor piese în nuanţe „nude”,pastelate ori pământii.

Colier,H&M,59 lei

simeon stalpnicul png

Geantă,www.enjoybags.ro

simeon stalpnicul png

Bordo,pentru o apariţie elegantă

Hainele în accente de roşu-stins sau vişină putredă îţi dau o alură mai elegantă,dar poţi să te afişezi în ele şi în timpul liber. Fii îndrăzneaţă şi alege să porţi bluze cu decolteu „parte peste parte“,care îţi evidenţiază bustul,echilibrând în acelaşi timp zona şoldurilor.  

Bluză,Takko Fashion,59,99 lei

simeon stalpnicul png

Pantofi,Staccato

simeon stalpnicul png

Când porţi verde,ai un look original

Verdele atrage evenimente pozitive în viaţa ta. În plus,aceasta este o culoare uşor de asortat şi o poţi folosi în combinaţii variate,alături de bej,bleumarin,cărămiziu. Sezonul acesta e în vogă şi verdele-turcoaz!

Pantaloni,Takko Fashion,119,99 lei

simeon stalpnicul png

Brăţară,Meli Melo,34,99 lei

simeon stalpnicul png

Albastru,uşor de integrat în ţinutele de serviciu

De cele mai multe ori,albastrul poate atrage combinaţii cu nuanţe mai cuminţi,dar şi cu unele mai vii. Cumpără-ţi bluze bleumarin sau sacouri,perfecte pentru timpul petrecut la locul de muncă. Asortează-le atât la fuste,sarafane,cât şi la jeanşi închişi la culoare.

Geantă,Carpisa,109 lei

simeon stalpnicul png

Sacou,Eponge,149,90 lei

simeon stalpnicul png

În bej,te simţi mereu confortabil

simeon stalpnicul png

În garderoba oricărei femei se regăseşte cel puţin o piesă în nuanţe de bej,fiindcă această culoare comunică sinceritate,putere şi maturitate şi poate fi asortată cu orice. Toamna asta,ca să fii în tendinţe,combină bejul cu obiecte vestimentare bordo,verde-pădurar şi bleumarin. 

Rochie,H&M,129 lei

simeon stalpnicul png

Ghete,New Look,169 lei

simeon stalpnicul png