Culorile hainelor afectează starea de spirit

1 66329 original jpg jpeg

Ştiai deja că stilul şi ţinuta poate schimba modul în care lumea te vede, dar ştiai cât de importante sunt culorile din ţinuta ta? Dacă alegi nuanţele potrivite, vei avea un impact pozitiv asupra celor din jur. De aceea trebuie să avem în dulap cât mai multe nuanţe diferite.

Iată cum să obţii ceea ce vrei prin purtarea de culori care îmbunătăţesc starea de spirit:1. Albastru

Albastrul nu este doar o culoare calmantă,dar este,de asemenea,o culoare convingătoare. Este folosită pe majoritatea site-urilor de social media,precum şi mai multe panouri pentru bănci,deoarece creează sentimentul de încredere şi securitate. Aşadar,dacă vrei să participi la un interviu sau de a lucra ca un agent de vânzări,trebuie să alegi un articol vestimentar albastru pentru a convinge pe alţii de fiabilitatea ta.  

2. Roşu

Această culoare creşte rata de bătăi ale inimii şi creează pasiune,motiv pentru care de obicei este folosit la simboluri de discount şi de vânzări. Cu toate acestea,este o culoare la care oamenii răspund bine,motiv pentru care ar trebui ca orice femeie să poarte măcar o dată articole vestimentare de culoarea roşie. Este o modalitate bună de a obţine mai multă iubire de la partenerul de viaţă.  

3. Negru

Negrul te face să pari mai puternică,şi chiar agresivă. Dacă vrei să fii luată în serios,atunci ar trebui să optezi pentru un costum sau haine care constau în principal din negru. În acest fel,vei arăta mai puternică,şi vei fi luată în serios,decât dacă ai fi ales să porţi o ţinută înflorată.

4. Violet

Violetul este o culoare calmă,care te face să fii calmă. De aceeea este folosit de majoritatea produselor anti-îmbătrânire,cum este crema antirid. Este perfectă pentru a fi purtată atunci când încerci să faci pe cineva să se simtă bine,pentru a-i alina şi în plus,te ajută să ai încredere în tine. Aşadar,data viitoare când o să ajuţi un prieten la nevoie,alege un articol vestimentar de culoarea violet.

5. Verde

Verdele este cea mai uşoară culoare pentru ochi,acesta este motivul pentru care face o treabă excelentă de relaxare,şi de aceea ar trebui să vopseşti o cameră de culoare verde. Aşadar,dacă vrei să apari ocazional relaxată,alege culoarea verde. În acest fel,toată lumea te va vedea ca pe cineva în care pot avea încredere şi căruia îi poate cere sfaturi.

6. Roz

Rozul nu este doar o culoare feminină,este o culoare tânără. Aşadar,dacă eşti conştientă de vârsta ta şi vrei să pari mai tânără,cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a adăuga unele nuanţe roz în garderoba ta. Îţi va da un aspect mai tineresc,care este de ajutor atunci când te duci la o întâlnire cu cineva mai mic decât tine,şi pe care vrei să-l impresionezi. 

7. Portocaliu 

A fost dvedit că portocaliul stimulează activitatea creierului. Asta înseamnă că trebuie să-l porţi atunci când ai nevoie să vii cu idei creative. Este,de asemenea,un mare avantaj să o porţi când ai un test.

E uimitor ce pot face culorile,nu-i aşa? Ţine minte că lungimea fustei şi stilul de tricouri sunt la fel de importante ca şi culorile. Toate împreună,te pot ajuta să creezi un look care te va ajuta să obţii exact ceea ce vrei. Nu purta aceeaşi culoare tot timpul.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg