Cum îţi pregăteşti bagajul pentru concediu

1 63883 original jpg jpeg

Dacă nu ai apucat să pleci încă sau pur şi simplu ai lăsat pentru mai încolo acest detaliu, eşti probabil curioasă cum poţi eficientiza împachetatul lucrurilor necesare în concediu. Iată câteva sfaturi pentru un bagaj reuşit!

Stabileşte condiţiile climatice

Înainte de orice călătorie,verifică cum va fi vremea în perioada în care te vei afla în locul respectiv. Secretul este să obţii un echilibru,deoarece majoritatea oamenilor fac marea greşeală de a lua cu ei prea multe obiecte vestimentare pentru "în caz de/că",care le îngreunează bagajul şi pe care ajung să nu le poarte nici măcar o dată.

Geanta de voiaj

Puţini sunt cei care acordă atenţie atunci când îşi cumpără o geantă sau un geamantan. În cazul în care vei sta multe zile plecată, optează pentru un troller (bagaj cu roţi) care să-ţi uşureze deplasările până la hotel. În cazul drumeţiilor sau pentru concedii mici, recomandat ar fi un rucsac încăpător, cu multe compartimente şi buzunare.

Ce haine alegi

Ia cu tine haine ce pot fi combinate între ele şi,pe cât posibil, fă-ţi de acasă un plan al ţinutelor. Astfel, ar trebui să ai la tine o pereche de pantaloni şi o fustă, alături de 3 topuri,3 bluze casual şi încă una mai sofisticată. Mergi pe o paletă cromatică uşor de asortat şi ai grijă să iei cu tine şi câteva accesorii drăguţe, care să se potrivească cu hainele tale (eşarfe, coliere, cercei...).

Împachetează inteligent

Ai grijă să iei cu tine şi câteva medicamente,plus alte câteva necesităţi de zi cu zi, cum ar fi articole de toaletă şi machiaj. Ai grijă să nu pui chiar toate lucrurile într-un singur bagaj, mai ales dacă călătoreşti cu avionul, unde se poate întâmpla să-ţi rătăcească bunurile. În ceea ce priveşte împachetatul, o variantă bună este să rulezi hainele, în loc să le împătureşti, în acest fel putând intra mai multe. De asemenea, prin rulare,eviţi formarea cutelor inestetice.

Pantofi

Ia cu tine exclusiv pantofi confortabili, pentru a evita băşicile şi bătăturile. O peche de sandale, una de pantofi sport şi încă ceva cu toc mediu ar trebui să fie suficiente. Ca sfat general valabil, pentru a evita îngreunarea bagajului, este să porţi la plecarea în concediu, cea mai grea pereche de încălţări, pe care plănuieşti să o iei cu tine.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg