Cum să porţi albastrul pentru un look şic

1 66329 original jpg jpeg

Strălucitoare şi intense, hainele în această nuanţă electrică se potrivesc oricui, indiferent că eşti blondă, brunetă, şatenă sau roşcată. Important este să ştii cu ce să-l asortezi şi cât de mult să-l foloseşti într-o ţinută.

La serviciu

Pentru că este iese în evidenţă,ar bine să eviţi să o porţi mai rar la serviciu. Optează pentru accesorii albastre şi lasă hainele în această nuanţă pentru timpul liber. Alege o fustă plisată gri,cu o bluză albă. O geantă în albastru regal sau cobalt (cum i se mai spune) va fi accentul care va sublinia ţinuta.

Ţinute feminine şi lejere

Prânzul cu prietenele este o ocazie la care se potrivesc de minune pantalonii sau o fustă de culoare albastră şi tricourile simple,fără imprimeu,cu sandale cu talpă joasă. Obţii astfel o ţinută lejeră,perfectă pentru zilele călduroase. Ca să accesorizezi,alege o pereche de cercei micuţi,coloraţi,la baza urechii.

Pentru seri speciale

Dacă vrei să atragi toate privirile,îmbracă o rochie de lungime medie,până la genunchi,fără mâneci,în albastru cobalt,cu o pereche de sandale cu strasuri argintii. Se potriveşte unei ieşiri la cină sau chiar la o petrecere.  În cazul în care seara este răcoare,acoperă-ţi umerii cu un şal cu imprimeu,într-o culoare mai deschisă.

Idei Click! pentru femei

Fereşte-te să asortezi albastru regal cu roşu şi galben. Acestea pot fi combinate numai când nuanţele de roşu sunt spre violet iar nuanţele de galben spre verde. 

Albastrul cobalt face pereche bună cu alb imaculat,gri şi maro,dar şi cu fucsia sau verde lime,dacă vrei să construieşti ţinute pe care să mizezi pe culoare.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!