Cum să te îmbraci dacă ai bustul generos

1 70634 original jpg jpeg

Vrei să afli ce poţi purta sau ce îţi este interzis cu desăvârşire? Vrei să-ţi pui în evidenţă zona superioară a corpului, fără să pară ceva exagerat sau nelalocul lui? Iată câteva detalii de care poţi ţine cont.

Pentru a da impresia de alungire a torsului,cel mai potrivit ar fi un decolteu pe pătrat. Avantajul este că expune o mulţime de piele,în jurul gâtului,echilibrând aspectul.

Alte decolteuri pe care le poţi purta sunt cele în V sau cele pe rotund. Modelele în V creează impresia unui trunchi mai înalt,alungit.

Evită gulerele mari,model bărcuţă sau polo,pentru că îţi vor evidenţia şi mai mult bustul. Şi în principiu,nu purta materiale mulate sau elastice.

O idee simplă este să porţi mâneci trei sferturi. Acestea funcţionează bine,mascând zona cea mai plină a braţelor tale şi în plus,distrag atenţia de la sânii tăi.

Evită topurile fără mâneci (maiourile)! Poţi purta şi cămăşi deschise în partea de sus sau bluze vaporoase,cu mici modele florale sau geometrice,purtate peste maiouri cu bretele tip spaghete.  

Un alt punct foarte important de reţinut este sutienul. Acesta îţi garantează o bună susţinere şi dă formă sânilor tăi. Alege un model cu prinderea bună şi eventual unul care micşorează. Da,există! Trebuie doar să întrebi în magazine.