Cum să te îmbraci la schi

1 67454 original jpg jpeg

Ai planuit să intri în noul an la munte, pe schiuri? Pentru a te bucura de vacanţă alături de cei dragi este important să ştii care este echipamentul corespunzător pentru munte. Află cum să te îmbraci la schi!

Schiatul este unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă,dar care presupune şi mult efort,ceea ce te va face să transpiri. Pentru a nu tremura pe părtie este recomandat să te îmbraci cu anumite tipuri de haine,care să-ţi permită să te mişti cu uşurinţă şi care să nu reţină umezeala. Cel mai bine este să aplici regula celor trei straturi.

Primal strat

Este cel care vine în contact cu pielea şi din acest motiv trebuie să fie un strat termic. Alege materiale sintetice,care elimină transpiraţia,cum ar fi polipropilena. La fel de reecomandată,dar nu uşor de suportat de mulţi dintre noi este lâna,aceasta păstrând căldura corpului.

Al doilea strat

Este cel care trebuie să păsteze temperatura corpului constantă. Acest strat este recomandat mnai ales în zilele geroase de iarnă sau când vântul bate cu putere. Cele mai bune sunt hainele din material de tip fleece,care sunt foarte uşoare şi moi.

Stratul exterior

Trebuie să fie compus obligatoriu dintr-o geacă impermeabilă,deoarece dacă ninge sau cazi des nu se va uda în contact cu zăpada şi astfel va păstra căldura corpului. Este important să fie o geacă care să aibă şi căptuşeală. Nu uita de pantaloni,care trebuie să fie la rândul lor din material impermeabil şi cu întărituri în zona genunchilor şi la baza piciorului.

Capul trebuie să fie protejat cu o cască cu căptuşeală. Acesta îţi va proteja capul în urma unei eventuale căzături şi-ţi va ţine şi de cald. În ceea ce priveşte picioarele,optează pentru unii de bumbac,cât mai groşi,care să fie fixi pe picior,dar nu strâmţi. Nu uita de mănuşi,care trebuie să fie groase şi din materiale impermeabile,iar în palmă materialul trebuie să fie cât mai aderent pentru a putea ţine cu uşurinţă beţele de schi.



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg