Cum să te îmbraci la schi

1 67454 original jpg jpeg

Ai planuit să intri în noul an la munte, pe schiuri? Pentru a te bucura de vacanţă alături de cei dragi este important să ştii care este echipamentul corespunzător pentru munte. Află cum să te îmbraci la schi!

Schiatul este unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă,dar care presupune şi mult efort,ceea ce te va face să transpiri. Pentru a nu tremura pe părtie este recomandat să te îmbraci cu anumite tipuri de haine,care să-ţi permită să te mişti cu uşurinţă şi care să nu reţină umezeala. Cel mai bine este să aplici regula celor trei straturi.

Primal strat

Este cel care vine în contact cu pielea şi din acest motiv trebuie să fie un strat termic. Alege materiale sintetice,care elimină transpiraţia,cum ar fi polipropilena. La fel de reecomandată,dar nu uşor de suportat de mulţi dintre noi este lâna,aceasta păstrând căldura corpului.

Al doilea strat

Este cel care trebuie să păsteze temperatura corpului constantă. Acest strat este recomandat mnai ales în zilele geroase de iarnă sau când vântul bate cu putere. Cele mai bune sunt hainele din material de tip fleece,care sunt foarte uşoare şi moi.

Stratul exterior

Trebuie să fie compus obligatoriu dintr-o geacă impermeabilă,deoarece dacă ninge sau cazi des nu se va uda în contact cu zăpada şi astfel va păstra căldura corpului. Este important să fie o geacă care să aibă şi căptuşeală. Nu uita de pantaloni,care trebuie să fie la rândul lor din material impermeabil şi cu întărituri în zona genunchilor şi la baza piciorului.

Capul trebuie să fie protejat cu o cască cu căptuşeală. Acesta îţi va proteja capul în urma unei eventuale căzături şi-ţi va ţine şi de cald. În ceea ce priveşte picioarele,optează pentru unii de bumbac,cât mai groşi,care să fie fixi pe picior,dar nu strâmţi. Nu uita de mănuşi,care trebuie să fie groase şi din materiale impermeabile,iar în palmă materialul trebuie să fie cât mai aderent pentru a putea ţine cu uşurinţă beţele de schi.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg