Cum să te îmbraci la schi

1 67454 original jpg jpeg

Ai planuit să intri în noul an la munte, pe schiuri? Pentru a te bucura de vacanţă alături de cei dragi este important să ştii care este echipamentul corespunzător pentru munte. Află cum să te îmbraci la schi!

Schiatul este unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă,dar care presupune şi mult efort,ceea ce te va face să transpiri. Pentru a nu tremura pe părtie este recomandat să te îmbraci cu anumite tipuri de haine,care să-ţi permită să te mişti cu uşurinţă şi care să nu reţină umezeala. Cel mai bine este să aplici regula celor trei straturi.

Primal strat

Este cel care vine în contact cu pielea şi din acest motiv trebuie să fie un strat termic. Alege materiale sintetice,care elimină transpiraţia,cum ar fi polipropilena. La fel de reecomandată,dar nu uşor de suportat de mulţi dintre noi este lâna,aceasta păstrând căldura corpului.

Al doilea strat

Este cel care trebuie să păsteze temperatura corpului constantă. Acest strat este recomandat mnai ales în zilele geroase de iarnă sau când vântul bate cu putere. Cele mai bune sunt hainele din material de tip fleece,care sunt foarte uşoare şi moi.

Stratul exterior

Trebuie să fie compus obligatoriu dintr-o geacă impermeabilă,deoarece dacă ninge sau cazi des nu se va uda în contact cu zăpada şi astfel va păstra căldura corpului. Este important să fie o geacă care să aibă şi căptuşeală. Nu uita de pantaloni,care trebuie să fie la rândul lor din material impermeabil şi cu întărituri în zona genunchilor şi la baza piciorului.

Capul trebuie să fie protejat cu o cască cu căptuşeală. Acesta îţi va proteja capul în urma unei eventuale căzături şi-ţi va ţine şi de cald. În ceea ce priveşte picioarele,optează pentru unii de bumbac,cât mai groşi,care să fie fixi pe picior,dar nu strâmţi. Nu uita de mănuşi,care trebuie să fie groase şi din materiale impermeabile,iar în palmă materialul trebuie să fie cât mai aderent pentru a putea ţine cu uşurinţă beţele de schi.Recente

SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg