Cum să vă alegeţi ceasul potrivit şi ce greşeli să nu faceţi în timpul purtării acestuia (P)

1 68495 original jpg jpeg

Chiar dacă femeile poarta uneori foarte multe bijuterii, ceasurile vor rămâne tot timpul piesele de rezistenţă în ceea ce priveşte accesoriile. Acestea reuşesc să transforme total o ţinută şi să îi ofere un aer diferit în funcţie de tipul acestora.

Astfel că este foarte important să se tina cont de ţinută purtată,atunci când se alege ceasul care vă fi purtat în acea zi,dar şi de impresia care se doreşte a fi lăsată. Aşadar vă vom oferi câteva ponturi despre cum să asortaţi ceasurile,în funcţie de tipul lor,la ţinuta pe care doriţi să o purtaţi într-un anumit moment,dar şi ce greşeli să nu comiteţi pentru a nu vă compromite lookul.

Cum să vă alegeţi ceasul potrivit

Ceasurile casual sunt potrivite în foarte multe situaţii,astfel că ar trebui să aveţi cel puţin unul,dar indicat ar fi să aveţi mai multe cu design-uri diferite care să se potrivească la anumite ţinute. Un lucru foarte important legat de ceasurile casual este preţul care,de cele mai multe ori,este unul mic,astfel ca puteţi să vă faceţi cu uşurinţă în decursul a câţiva ani o colecţie impresionantă. De asemenea design-urile sunt foarte variate şi pot să varieze de la ceasuri foarte mici la unele mari,de la brăţări din piele naturală până la cele din silicon. Pot avea ecrane pe care să nu fie scris nimic sau pot avea chiar imagini şi desene,deci variantele sunt nenumărate.

Aşadar,dacă  doriţi să optaţi pentru o ţinută mai tinerească şi care să fie plină de culori puteţi să alegeţi un ceas casual cu brăţară din silicon care să aibă culoarea dominantă din ţinută sau pentru un ceas cu un imprimeu. Dar dacă  preferaţi să purtaţi o simpla pereche de pantaloni şi un sacou atunci ar fi mai potrivit să optaţi pentru un ceas casual clasic,cu o brăţară din piele sau imitaţie de piele şi un cadran simplu.

Daca doriţi să vă faceţi o colecţie de ceasuri casual ar trebui să vă uitaţi şi la gama de ceasuri Casio,care vă pune la dispoziţie o mulţime de modele,care vin la preturi foarte atractive.

Ceasurile elegante sunt utilizate ceva mai rar decât cele casual şi asta se întâmplă pentru că ele reprezintă o categorie ocazională exclusivistă,care nu se poate adapta la orice tip de ţinută. Astfel că nu este nevoie de o colecţie de astfel de ceasuri,ci doar de unul sau două,dar care să fie foarte bine alese. Acest tip de ceas solicită un eveniment special şi o ţinută pe măsură,cum ar fi un costum elegant deux-piece. Ţineţi cont şi de faptul că evenimentul la care acesta este purtat,ar trebui să solicite un astfel de model şi ar fi indicat să nu faceţi greşeala de a combina un ceas elegant cu o ţinută casual,deoarece rezultatul va lăsa mult de dorit.

68faba2ce7d3b49b41ff9d02a7f16158 jpg jpeg

Daca vreţi un astfel de ceas puteţi să aruncaţi o privire peste gama de ceasuri Skagen,deoarece veţi găsi cu siguranţă şi un model de ceas elegant care să vă atragă şi să vă facă să îl cumpăraţi şi în plus acestea vin la preturi foarte bune.

Ceasurile sport sunt potrivite doar în condiţiile în care mergeţi la sala,alergaţi,mergeţi într-o drumeţie sau atunci când faceţi o muncp care vă face să transpiraţi foarte mult. Unele dintre modelele din această categorie pot arata ok şi  dacă sunt purtate la o ţinută casual,dar cele mai multe nu,astfel ca ar fi mai indicat să nu alegeţi un astfel de ceas dacă doriţi doar să ieşiţi în oraş.

Ceasurile sport sunt potrivite pentru cei care practică activităţi intense din punct de vedere fizic şi sunt special create pentru a face faţă umezelii crescute,iar unele dintre ele pot rezista chiar la şocuri puternice şi la apă,până la o anumita adâncime. Preţul poate să varieze destul de mult,iar acest lucru variază în funcţie de complexitatea funcţiilor acestuia,dar şi de calitatea materialelor folosite în construcţia acestor ceasuri.

Ce greşeli să nu faceţi atunci când purtaţi ceasuri

În primul rând ar trebui să nu vă lăsaţi prada modelor,chiar dacă  vedeţi foarte multe persoane purtând o anumita combinaţie atunci când este vorba despre un ceas,acest lucru nu este neapărat un indicator al faptului ca este ceva plăcut din punct de vedere estetic.

Brăţările din silicon sunt o moda trecută de ceva timp,dar tot timpul se găseşte cineva care să o scoată din nou la iveala,iar împreună cu un ceas,fie el şi casual,nu iese o combinaţie prea fericita. Chiar dacă  vi s-a întâmplat să vedeţi persoană care poarta cele doua accesorii împreună,nu ar trebui să repetaţi aceeaşi greşeala.

671425c68cba4532793d422ae2d16e4f jpg jpeg

Foarte multe brăţări pe aceeaşi mana cu ceasul este o greşeala pe care multe femei o fac din neştiinţă sau pentru ca au văzut-o la altcineva şi li s-a părut că este ok. Însa vremea brăţărilor purtate în număr mare a trecut,iar apariţia unui ceas pe acea mână este total contraindicată. Dar dacă  insistaţi să păstraţi acele brăţări aţi putea să le treceţi la cealaltă mână pentru a oferi o imagine estetică ceva mai echilibrată.

Brăţările de tip cabala,adică acele brăţărele din aţă groasă roşie,nu ar trebui purtate în combinaţie  cu ceasul,deoarece contrastul dintre materialele celor două accesorii este unul foarte mare,care nu dă chiar bine din punct de vedere estetic. în plus acele brăţări sunt specifice unei anumite tradiţii de origine religioasa care este considerată o metoda ezoterică,astfel că dacă  nu sunteţi adepta acesteia nu ar trebui să purtaţi acest tip de brăţări deoarece nu aduc nimic în plus look-ului dumneavoastră.

Chiar dacă  s-ar putea să fi văzut aceasta moda la vreo câteva vedete nu ar trebui să o încercaţi sub nici o forma şi anume nu purtaţi doua ceasuri în acelaşi timp,fie ca acestea sunt puse la aceeaşi mână sau la ambele. Şi nu încape îndoială ca aceasta practică este lipsita de sens,deoarece până la urma ceasul ar trebui să rămână un indicator al timpului,mai presus de valenţele sale estetice,iar două astfel de accesorii,pur şi simplu nu îşi au rostul.

Pentru a vedea o selectie deosebita de ceasuri la preturi accesibile va recomandam sa vizitati BestWatch.ro.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg