Cum transformi o ţinută casual în una de seară

1 66737 original jpg jpeg

Eşti nevoită să pleci după serviciu direct în oraş sau la teatru, la un eveniment, la o întâlnire cu prietenii ori cu omul iubit şi vrei să arăţi diferit seara? Află ce poţi face pentru a face o impresie bună!

Mizează pe culoarea neagră

Dacă nu ştii cum să te îmbraci dacă ai o întâlnire sau ieşi după serviciu,alege o rochie neagră sau o combinaţie de piese vestimentare în negru şi culori neutre. Negrul e o culoare potrivită atât la o ţinută de zi,cât şi seara,e atractivă şi sofisticată,uşor de accesorizat.

Accesoriile contează

Câteva accesorii vor schimba radical vestimentaţia de zi într-una pentru seară. Un coliersau o suprapunere de mărgele,de lăţişoare,o brăţară lată sau mai multe subţiri,o pereche de cercei lungi – iată ce te-ar ajuta să ieşi din anonimat şi să n-ai o ţinută nepotrivită.

O ţinută lejeră e ideală

De ce să te chinui o zi întreagă în haine strâmte şi să pansezi rănile făcute de pantofi doar pentru că seara vrei să fii elegantă? Dacă nu te simţi destul de confortabil în hainele alese,renunţă la ele. O pereche de pantaloni largi sau o fustă lungă,plisată,un top elegant şi o jachetă sau un palton vor arăta bine şi după programul de la serviciu,fără să te incomodeze o zi întreagă.

Cald sau frig,eşti pregătită

Vei merge la un concert sau într-un loc unde e posibil să transpire mult în haine groase? Poartă un pulover peste o bluzălejeră sau un blazer pe sub palton ori haină,urmând să le dezbraci la nevoie. O altă alegere bună este o haină de piele purtată la o bluză elegantă,cu volane sau jabou,care îţi ţine de cald şi te ajută să arăţi bine totodată,mai ales datorită alăturării neaşteptate dintre cele două piese vestimentare.

Extrapont

O geantă de mici dimensiuni e perfectă într-o zi la finalul căreia vei merge în oraş. Una de dimensiuni mari te va incomoda. Ai multe de luat cu tine la serviciu? Pune în geanta de zi cu zi şi o gentuţă plic,urmând s-o iei cu tine doar pe cea mică.

Schimbă încălţămintea

Vrei să fii comodă ziua şi pe tocuri seara? Ia cu tine a doua pereche şi schimbă încălţămintea înainte de a pleca de la serviciu. Pantofii cu toc dau un plus de stil ţinutei. Dacă nu vrei să mergi cu a doua pereche după tine,cizmele înalte sau chiar peste genunchi şi ghetele negre se potrivesc de minune pentru ambele ocazii,atât în combinaţie cu pantaloni,cât şi cu fuste.