Cursuri de vară pentru copii mari şi mici

1 54407 original jpg jpeg

Centru de dezvoltare a creativităţii, Creative Arts, pregăteşte o vară creativă pentru copiii care vor să îşi petreacă vacanţa distrându-se şi învăţând.

Aşadar,începând cu data de 15 iulie,în sediul din Jean Louis Calderon,numărul 39,între orele 09:00 şi 16:00,se vor desfăşura Cursurile creative de vară”. În aceeaşi perioadă la Acvatic Bebe Club (Str. Delea Nouă nr. 15,Sectorul 3) se va desfăşura “Baby Summer Club”care va include o serie de ateliere de creaţie pentru părinţi şi copii mici.

Anca Spiridon,trainer Creative Arts:“ Chiar dacă şcoala s-a încheiat,vara e un prilej bun să înveţi lucruri noi şi distractive. Şi cum joaca e activitatea centrală în perioada vacanţei,cursurile Creative Arts nu fac altceva decât să adune laolaltă grupuri de copii,mai mici sau mai mari,care să se joace împreună într-un mod creativ.”

„Cursurile creative de vară” se desfăşoară pe grupe de vârstă:Grupa Albinuţelor (5-10 ani) şi Grupa Licuricilor (10-14 ani)iar copiii au posibilitatea să participe fie la un singur curs (în zile diferite),fie la mai multe cursuri (în aceeaşi zi a săptămânii),fie la întregul program (timp de o lună). Costul unui atelier este de 40 de lei şi se aplica discounturi pentru participarea la mai multe activităţi. Preţul include materialele utilizate în cadrul cursurilor de vară. În cazul în care se optează pentru participarea pe întreaga zi,costul este 160 de lei şi include şi masa de prânz oferită de Coşul de legume.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi un e-mail laoffice@creativearts.roîn care să menţionaţi numele copilului,grupa de vârstă şi atelierul/atelierele la care doriţi să îl înscrieţi pe cel mic.

Muzică prin joc şi joacă,Pictură pe lemn,Quilling,Modelaj FIMO Air,Reciclare creativă şi alte ateliere special create pentru ca cei mici să îşi dezvole spiritul creativ prin diferite tehnici de învăţare. 

La Baby Summer Club,şcoală de creativitate dedicată copiilor între 2  şi 5 ani,piticii şi părinţii lor sunt aşteptaţi la ateliere în fiecare duminică începând cu ora 10:30 la Acvatic Bebe Club. Grupa Buburuzelor (2-5 ani) include patru workshopuri la care părinţii îi pot înscrie pe copii:Pictură cu mânuţele,Poveşti de vară (colaje),Păpuşi din şosete şi Indienii (face painting şi headbands specifice indienilor)

La atelierele Baby Summer Club pot participa maxim şase copii,fiecare însoţit de un adult şi este necesară înscrierea pentru rezervarea unui loc.

Costul unui atelier din cadrul Baby Summer Club  este de 50 RON.

d969d16ef7a714d821ae19c1fc9546a2 jpg jpeg

Click AICI pentru detalii cu privire la programul cursurilor,numărul de locuri disponibile precum şi costuri. 

Cursurile seîncheie pe 15 septembrie.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg