Cursuri gratuite de înot pentru copii

1 67487 original jpg jpeg

Copilul tău se simte în piscină sau în mare ca peştele în apă, dar mai trebuie să-ţi perfecţioneze abilităţile de înot? Îl poţi înscrie la cursuri gratuite!

Sâmbătă,27 februarie,începând cu ora 10:00,va avea loc etapa municipală de selecţie pentru Şcoala de Înot Camelia Potec,în cadrul Stejarii Country Club.  Ajuns la a doua ediţie,programul este dedicat copiilor pasionaţi de nataţie,care vor beneficia de cursuri gratuite,alături de profesori specializaţi.

Scopul selecţiei este de a identifica 45 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani,cu înclinaţie pentru practicarea înotului. Copiii vor fi evaluaţi în urma unorexerciţii fizice în apă şi pe uscat. Nu este necesar ca aceştia să ştie să înoate,ci doar să nu aibă teamă de apă. Cei selecţionaţi vor urma cursuri gratuite de înot,în condiţii ce întrunesc standarde internaţionale. Mai mult,în tot acest timp,cei mici vor avea ocazia să îşi dezvolte abilităţile de socializare,întrând în contact cu ceilalţi copii selecţionaţi. Antrenamentele vor avea loc în perioada martie – decembrie 2016. Selecţia şi programul se vor desfăşura sub îndrumarea Cameliei Potec,Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

„Înotul are beneficii multiple asupra dezvoltării armonioase a copiilor,precum îmbunătăţirea flexibilităţii,întărirea muşchilor coloanei,braţelor şi picioarelor şi obţinerea unei posturi corecte. Astfel,cei mici trebuie încurajaţi să practice înotul,iar dacă acest lucru este posibil şi alături de profesori specializaţi,care îi vor îndruma spre obţinerea performanţelor,evoluţia lor poate fi surprinzătoare”,a declarat Camelia Potec.

Selecţia pentru Şcoala de Înot Camelia Potec se adresează copiilor din Bucureşti şi din Judeţul Ilfov,cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani,care sunt începători în domeniul înotului şi nu sunt legitimaţi la cursurile altor cluburi sportive. Pentru înscriere,părinţii copiilor trebuie să trimită un set de informaţii (detalii aici) la adresa inot@stejariicountryclub.ropână marţi,23 februarie,în limita a 200 de persoane.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg