Dana Rogoz, între două joburi, fashion blogger şi mămică

1 58206 original jpg jpeg

Da, sunt una din acele persoane norocoase. Pentru că fac ce-mi place. Am un job pe care il iubesc şi, mai nou, am încă unul pe care îl ador şi care a devenit prioritar. Sunt cel mai fericit “angajat”.

În unele zile,sunt şi cel mai obosit. Dar este cea mai dulce oboseală din lume. Fiecare “întâlnire” cu Vlăduţ este o adevarată bucurie,la finalul căreia mă încarc cu energie şi cu o intreagă colecţie de amintiri de nepreţuit. O să mă întrebaţi:“Bine,bine,dar cum reuşeşti să le faci pe ambele?”. E nevoie doar de puţină organizare a timpului,atât. În fiecare pauză de somn a lui bebe,aştern pe o foaie idei pentru proiectul meu “Moon”,răspund la mailuri şi mă relaxez în compania blogurilor preferate de fashion. Cum nu mai am aşa mult timp ca înainte pentru cumpărături,totul se petrece online. Am site-urile mele speciale pentru pantofi şi haine,iar la capitolul “parfumurişi cosmetice”,apelez mereu la aoro.ro.  Asta pentru că lucrurile merg extrem de repede. Nu am avut nicio problemă cu vreo comandă,au venit mereu la timp şi,mai mult decât atât,am avut mereu de unde alege. Cred că sunt mii de parfumuri şi produse cosmetice pe site. Intr-o zi am dat comanda de nişte rujurişi,pentru că mă grăbeam şi aveam nevoie de ele pentru o şedinţă foto,am optat pentru livrarea expres. Şi da,au ajuns exact când au zis că ajung.

În zilele noastre,avem toate uneltele pentru a ne face viaţa mai uşoară. Totul ţine de ce alegeri facem. E atât de simplu. Cât despre joburi,nimic nu este imposibil. Nu vă speriaţi,le veţi putea face pe toate. Însă cel mai important este să vă bucuraţi de cel mai minunat “job” din lume. Înregistraţi în minte fiecare moment cu cel mic. Pentru că nu există recompense mai valoroase decât acele momente.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg