De ce să porţi ecosez

1 65661 original jpg jpeg

Îţi aminteşte de anii de şcoală, dar în combinaţii inedite, poţi să-i redai acestui imprimeu un aer de modernitate. Ai ghicit? E vorba despre piesele de îmbrăcăminte ecosez.

Se poartă şi la blugi

Cu o pereche de blugi vintage,o geacă din denim şi un drapaj ecosez sau o bluză lungă cu imprimeu în carouripoţi realiza o combinaţie în stilul anilor 90'.

Se potriveşte şi la o ţinută elegantă

Capele sau ponchourile în ecosez sunt ideale toamna,dar şi iarna,chiar şi la o ţinută office,elegantă. Pe interior poţi să porţi o bluză sau o cămaşă,iar iarna un pulover gros.

E perfect la ţinutele uni

Îţi place o anumită culoare şi ai vrea câteodată să te îmbraci din cap până-n picioare în haine în nuanţa favorită? Ataşează şi o piesă de îmbrăcăminte cu imprimeu ecosez şi vei ieşi din anonimat,dând originalitate ţinutei.

Dau un plus de stil

Accesoriile precum eşarfele lungi,intens colorate,cu imprimeu ecosez schimbă cu totul o ţinută ternă,în alb şi negru de exemplu. O astfel de eşarfă poate deveni vedeta ţinutei şi o poţi purta atât la gât,cât şi pe umeri,pentru un plus de căldură în anotimpurile reci.

Le poţi adapta la multe stiluri

Piesele de îmbrăcăminte în ecosez sau accesoriile (încălţăminte,eşarfe,genţi) în culori tari merg de minune la ţinute casual,cele mai închise la culoare se potrivesc în anotimpurile reci,la ţinute elegante,la birou.

Trucuri să combini ecosez cu alte imprimeuri

-Alătură-l cu piese în imprimeuri mai mici,contrastante,în culori complementare

 -Merge de minune cu buline,animal print,dungi