De unde mai poţi lua cadouri de Paşte

1 68996 original jpg jpeg

Târgurile de Paşte sunt deschise încă şi aşteaptă vizitatori care să-şi aleagă cele mai potrivite cadouri de Paşte pentru rude şi prieteni.

Până mâine,29 aprilie,ora 22.00 mai ai timp să alegi darurile perfecte pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor pascale. Târgul Spring Fest din Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România din Bucureşti este deschis în continuare. Ai de ales dintre o mulţime de coşuri cadou,decoraţiuni,bijuterii şi accesorii care se pot personaliza,cosmetice. Un alt târg de Paşte are loc până sâmbătă,30 aprilie,la Liberty Center. De aici poţi cumpăra dulciuri de casă,ouă încondeiate,decoraţiuni interioare fabricate manual.

Tot în Bucureşti,până pe 2 mai,poţi merge la cea de-a VII-a ediţie a târgului „Tradiţii şi Flori de Sărbători”,în Parcul Cişmigiu. Zilnic,între orele 10.00 şi 21.00,vor avea loc şi concerte,ateliere pentru copii,plimbări cu ponei,expoziţie de iepuri şi miei. Intrarea este liberă.

Târgul de tradiţii şi obiceiuri

În Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti,până pe 2 mai,între orele 8.00 şi 21.00 are loc târgul „Tradiţii şi obiceiuri de Sărbătoarea Floriilor”. Ai ocazia să guşti din preparate tradiţionale aduse producători din judeţele Ilfov,Sibiu,Argeş,Giurgiu,Dâmboviţa,dar şi să cumperi icoane şi produse de artizanat pentru cunoscuţi,precum şi flori,legume şi fructe de sezon. În fiecare zi a târgului,în apropierea Palatului Copiilor vor avea loc şi recitaluri de muzică clasică susţinute de copii.

În Timişoara,târgul de Paşte,ajuns la a IX-a ediţie,rămâne deschis până pe 4 mai,pe platoul pietonal din Piaţa Victoria şi pe strada pietonală Mărăşeşti. Anul acesta,nu vor mai putea fi admiraţi de copii iepuraşi adevăraţi,ci îi vor întâlni pe iepuraşii mascote. Ai ocazia să cumperi cozonaci,pască,ouăîncondeiate.

Târgul de Paşte din Oradea se desfăşoară anul acesta sub copala centrului comercial Era Park. Îl mai poţi vizita până pe 30 aprilie. Până sâmbătă,29 aprilie,este deschis între orele 10.00 şi 22.00,iar duminică,pe 30 aprilie,între 10.00 şi 14.00. De la târg poţi lua bunătăţi pentru masa de sărbători,dar şi decoraţiuni,ouă încondeiate,cadouri pentru rude şi prieteni. Intrarea este liberă.

Şi la Sibiu,în Piaţa Mare,continuă să rămână deschis Târgul de Paşte. Ajuns la aVI-a ediţia,evenimentul are loc până pe 3 mai. Dacă eşti în Sibiu în această perioadă,mergi să vizitezi căsuţele cu dulciuri,jucării,ouă încondeiate,decoraţiuni. Cei mici se vor distra de minune,în piaţă fiind amenajată o zonă special pentru ei,cu un carusel tradiţional,un trenuleţ,o trambulină cu corzi elastice.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg