Denim: modele în tendinţe

1 73309 original jpg jpeg

Renunţă la aceleaşi modele de blugi, veşnic albaştri. Ai la dispoziţie o mulţime de modele, culori şi texturi, care te vor pune în centrul atenţiei.

Denimimprimat

Încearcă un model de pantaloni cu imprimeu,însă păstrează o notă simplă. Tot ce este discret înseamnă că este şi simplu de accesorizat şi purtat,iar asta reprezintă un plus.

SfatPantalonii ceva mai îndrăzneţi trebuie purtaţi,fără excepţie,împreună cu tricouri simple,uni.  

Alege modele cu ceva în plus!

Accentele de cărămiziu sau de muştar sunt la mare căutare şi vor fi vedetele din această toamnă. Materialul este important,aşa că uită-te după unul comod,dar şi rezistent.

Cred că ai văzut şi tu acele modele de jeanşi din denim cerat. Acea strălucire discretă este indicată seara,când ieşi în oraş sau mergi la o petrecere. Un model cu talia ceva mai înaltă este perfect,dacă vrei să maschezi burtica.

Nuanţele de ametist sunt în vogă,aşa că nu le ocoli în sezonul rece. Până dă zăpada,fii sigură că poţi purta astfel de culori mai intense.

Imprimeurile tribale şi indiene sunt o tendinţă de bază vara,dar asta nu înseamnă că adaptate cromatic,nu le poţi purta şi toamna. Nuantele de cărămiziu şi bordo sunt perfecte ca bază pentru aceste modele grafice.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg