Descoperă noile game Dove DermaSpa pentru îngrijirea pielii!

1 65156 original jpg jpeg

Dove a lansat Dove DermaSpa - un concept nou de îngrijire a pielii care îmbină expertiza în domeniul dermatologic cu experienţa spa multi-senzorială.

Noul concept încurajează femeile să-şi transforme rutina de hidratare într-un moment de răsfăţ dedicat lor,într-o oportunitate de a restabili legătura cu propriul corp.

Cele 4 game ale noii colecţii Dove DermaSpa, Goodness³, Uplifted+, Summer Revived, Intensive conţin cea mai recentă inovaţie în îngrijirea pielii de la Dove:tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenţi de hidratare esenţiali obţinuţi din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului. Tehnologia Cell-Moisturisers™ îmbunătăţeşte starea barierei de protecţie a pielii mai bine decât glicerina,principalul agent hidratant utilizat în majoritatea produselor de îngrijire a corpului. 

Pentru a adăuga o uşoară notă de extravaganţă,fiecare gamă are propriul parfum,dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb,expert în crearea de parfumuri şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume precum Dior,Marc Jacobs şi Calvin Klein.

La începutul acestui an,Dove a realizat un studiu (Dove Body Love*) care arată că peste jumătate dintre femeile participante ar folosi mai des un produs de hidratare dacă acesta s-ar simţi mai plăcut pe pielea lor.

Dove DermaSpa răspunde acestor nevoi şi oferă fiecărei femei şansa să-şi acorde timpul necesar pentru a-şi răsfăţa pielea în mod constant,îngrijind-o în acelaşi timp.

“Colecţia Dove DermaSpa conţine cele mai avansate şi eficiente game de produse Dove pentru îngrijirea corpului de până acum. Această colecţie îmbină pentru prima dată ce este mai bun din cele două lumi,şi anume îngrijirea bazată pe expertiza dermatologică,altfel spus,produse cu adevărat eficiente,cu ingrediente active cu efecte dovedite,dar şi experienţa spa multi-senzorială. Noua colecţie Dove DermaSpa conţine produse personalizate,special create pentru diferite tipuri de piele,etape de îngrijire şi preferinţe de răsfăţ.”susţine Ana-Maria Pâslaru,Director Marketing Home &Personal Care,Unilever.

Adoptarea zilnică,timp de câteva minute,a unui ritual de îngrijire şi răsfaţ dedicat pielii noastre ne poate îmbunătăţi starea generală de bine şi încrederea în sine sau,cu alte cuvinte,Body Love.

Rezultate extrase din studiul Dove Body Love:

·         4 minute pe zi este timpul pe care îl petrece în medie o femeie pentru a-şi hidrata corpul

·         Doar 31% dintre femei îşi hidratează pielea zilnic sau în majoritatea zilelor

·         72% dintre femei recunosc că o bună hidratare a pielii le creează o stare generală de bine

·         63% dintre femei privesc hidratarea pielii ca pe o rutină mai degrabă decât ca pe un act de răsfăţ

·         Doar 4 din 10 femei privesc hidratarea pielii ca fiind o modalitate de răsfăţ

·         54% dintre femei au fost de acord că,dacă un produs de hidratare a corpului s-ar simţi mai plăcut pe pielea lor,l-ar utiliza mai des

·         Aproape jumătate dintre femei recunosc că din lipsă de timp,primul lucru din ritualul de frumuseţe la care aleg să renunţe este hidratarea pielii (47%,56% si 59% sunt procentele reprezentate de femeile din Germania,Olanda,respectiv UK) 

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul Dove.

* Studiul „Dove Body Love” a fost realizat de Edelman Berland,o companie de cercetare de piaţă independentă,în perioada 24 februarie – 3 martie 2015. Au fost derulate în total 1,020 de interviuri online pe un eşantion compus din femei cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani din Marea Britanie,Germania şi Olanda.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg