Despre reconstrucţie, "răspunsul la dezastru", astăzi la Focus

1 58796 original jpg jpeg

Campania „Răspuns la dezastru”, derulată de Prima TVşi Habitat for Humanity, este punctul din care cei afectaţi de inundaţiile recente pot porni reconstrucţia căminului. Oricine poate contribui, cu un modest sau consistent ajutor financiar, la refacerea caselor, munca de-o viaţăa zeci de oameni.

Loredana Modoran,specialist în relaţii publice de la Habitat for Humanity,o organizaţie non-profit a cărei misiune este să ajute oamenii fără un camin,vine astăzi la Focuspentru a vorbi despre felul în care se lucrează în această campanie şi primele ei efecte,cu adevărat impresionante. Nu mai puţin de 20.000 de oameniau fost ajutaţi până în prezent,fie prin distribuirea de kituride urgenţă,fie prin reabilitarea caselor,de către cei care au răspuns încă de la începutul campaniei.

Prin statutul de Utilitate Publică şi parteneriat solid cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(I.G.S.U),„Răspuns la dezastru” contribuie consistent la intervenţiile în comunitătile unde situaţia este gravă,cu pierderi materiale şi chiar de vieţi omeneşti. Prima TVşi Habitat for Humanityvor trimite o echipă de ingineri la locul dezastrului pentru a evalua pagubele şi a oferi cele mai bune soluţii tehnice pentru reconstrucţia căminelor celor sinistraţiîn cât mai scurt timp posibil.

Donaţiile pentru ajutorarea celor care au nevoie mai mult ca oricând de un semn de solidaritate şi susţinere se fac prin

la numărul

,iar la

se poate vedea în timp real situaţia acestora.

este şansa oferită oamenilor loviţi de stihiile naturii,este felul în care fiecare dintre noi îşi poate arăta sprijinul.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg