Distracţie la Teatrul Ţăndărică, pentru o cauză nobilă

simeon stalpnicul png

De 1 iunie, mai multe vedete au răspuns invitaţiei la teatru lansată de Kinder Délice. Andreea Antonescu, Sorin Brotnei de la Akcent şi iubita lui, Daniela Aciu, actriţa Ana Popescu, alături de sora cea mica, Irina Mohora (TVR), Cristina Şoloc (TVR), alături de băieţelul ei sau artiştii Amna şi Anthony au fost doar câţiva dintre cei care au susţinut, de Ziua Copilului, proiectul Kinder Délice la Teatrul de Animaţie Ţăndărică.

“Atelierul de Creaţie. Teatrul de copii” Kinder Délice susţine marile talente ale celor mici şi încurajează accesul tuturor copiilor la cultură. Pentru prezenţa fiecărei personalităţi publice la piesa de vinerea trecută,Kinder Délice va oferi câte 20 de bilete copiilor care nu îşi permit să ajungă la teatru. „Printre cele mai frumoase amintiri din copilăria mea se numara  momentele în care mergeam cu părinţii la piese de teatru. Îmi aduc aminte cu plăcere de fascinaţia culorilor şi muzicii,de lumea fantastică ce se deschidea înaintea mea. Cred că fiecare copil merită să se bucure de această experienţă,măcar o dată în viaţă!”,a declarat Andreea Antonescu.

6d25288a552e9752cae1adaaefa06d07 jpg jpeg

„Am primit cu mare drag invitaţia la teatru lansată de KinderDélice,şi nu numai pentru a ajuta mai mulţi copii nevoiaşi,ci şi pentru că,pur şi simplu,îmi place teatrul pentru copii. Îmi place să le văd reacţiile,să le suprind interacţiunea cu personajele de pe scenă şi să-i văd râzând cu poftă”,a afirmatSorin Brotnei,susţinător al proiectului. Mai mult,Amna s-a declarat şi ea încântată de proiect:„Proiectul Kinder Délice este o iniţiativă foarte frumoasă. Mă bucur să pot contribui la introducerea unor copii în lumea teatrului şi a artei”.

842c59cb98ed63261b3ee1a531e2f98f jpg jpeg

Piesa de teatru la care au asistat vedetele a reprezentat ultima etapă a proiectului “Atelierul de Creaţie. Teatrul de copii”. Kinder Délice a încurajat părinţii din toată ţara să trimită reprezentaţii înregistrate ale celor mici,jucând pe scenă la serbarea şcolară,spunând o poezie sau cântând melodia preferată. Cei mai talentaţi,selectaţi de juriu şi votaţi de public,au câştigat participarea la un workshop de artă teatrată,la Teatrul de Animaţie Ţăndărică.

       

64882e13f603e39da094a343a35cbbf5 jpg jpeg
d92d28942c26806e73ecb4be87150369 jpg jpeg

Cei cinci câştigători au beneficiat,între 27 mai şi 1 iunie,de un program extrem de complex,în cadrul căruia au putut să-şi exerseze şi dezvolte talentul actoricesc. Workshop-ul,susţinut de profesionişti,a inclus o serie de exerciţii  specifice artei teatrale:pregătirea actorului,dans,canto,mânuire de păpuşi şi confecţionare de măşti. La finalul workshop-ului,cei mici au avut ocazia unică de a urca pe scenă alături de actorii Teatrului de Animaţie Ţăndărică,jucând în piesa “Povestea porcului”,regia şi ilustraţia muzicală Traian Savinescu,scenografia Marian Sandu.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg