Doina Levintza te ajută să-ţi alegi rochia de mireasă

1 51549 original jpg jpeg

Rochiile de mireasă fascinează orice femeie, indiferent că s-a căsătorit deja sau încă mai caută modelul care i se potriveşte. Creatoarea de modă Doina Levintza îţi dă ocazia să afli mai multe despre istoria rochiei de mireasă şi despre cele mai noi colecţii.

Încă din antichitate,mireasa a fost îmbrăcată cu rochii special realizate,chiar dacă ele au fost destinate a fi purtate o singură dată. Frumuseţea şi poezia acestei rochii au o lungă istorie de mâini îndemânatice,care ajung la perfecţiune în a construi ceva magic şi unic,ca un simbol al iubirii.

Designerii propun modele clasice,de avangardă sau excentrice,dar câteva elemente rămân tradiţionale. Voalul lung sau scurt,care acoperă capul în biserică,şi materialele preţioase în culori rafinate de alb strălucitor,ecru şi rozuri pale. Foarte rar sunt întâlnite culorile stridente cu accent strălucitor. Important este ca mireasa să fie unică,să-şi pună în evidenţă frumuseţea şi personalitatea,în acea seară în care ea este personajul principal în spectacolul numit nuntă.Cea mai nouă colecţie semnată de Carolina Herrera a fost prezentată pe podiumul de la New York. Ţinutele destinate în exclusivitate mireselor au surprins spectatorii prin aerul romantic,prin materialele fluide şi prin croielile delicate. Elementul clasic a predominat,putând fi recunoscut în broderii bogate şi materiale ca satenul şi dantela.

Carolina Herrera a creat ţinute pentru toate gusturile:tradiţionale,nonconformiste,discrete,modeste sau dramatice. Noua colecţie oferă o varietate de stiluri,de la rochii de mireasă pentru ceremoniile ţinute pe plajă sau în locuri exotice,până la rochii pentru căsătorii tradiţionale,în biserică.

Colecţia de rochii de mireasă primavară/vară 2012 semnată Badgley Mischka este una spectaculoasă,deşi propune o viziune minimalistă în texturi preţioase şi linii rezervate în ceea ce priveşte jocul cu volumele.Albul clasic este frumos completat de minerale calde de bejuri. Rochiile sunt strălucitoare,elegante,cu un stil inconfundabil,în care orice mireasă este prinţesă pentru o zi.

Când vine vorba despre culorile rochiilor de mireasă,femeile sunt fie cucerite,fie sceptice,aşa că designerii Mark Badgley şi James Mischka au mizat pe puritatea albului şi pe delicatele culori preţioase în nuanţe de bej şi nude. Eleganţa prezentată de casa de modă Badgley Mischka este cuceritoare,designerii apelând la materiale romantice,feminine,cu aspect preţios şi gingaş.

Creaţiile vestimentare au fost din mătase,saten,voal,tul,dantelă şi voal jorge. Accesoriile recomandate de cei doi designeri pentru rochiile de mireasă sunt centurile din material flexibil în formă de fundă,genţile plic şi colierele metalice în diferite nuanţe.

Colecţiile de rochii de mireasă,semnate de Carolina Herrera şi Badgley Mischka,din care te poţi inspira pentru rochia de mireasă a visurilor tale,le poţi vedea în ediţia de duminică,13 mai,ora 11.00,a emisiunii „Levintza prezintă”,de la Prima TV.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg