Donează obiecte care nu-ţi mai trebuie pentru copiii cu autism!

simeon stalpnicul png

Începând cu luna august 2014, Asociaţia Help Autism a devenit partener pentru acţiuni caritabile al magazinului „Palatul Vechiturilor“.

Astfel,donaţiile primite la magazin vor fi puse la vânzare,pentru a strânge fonduri dedicate celor 170 de copii cu tulburări de dezvoltare.

Daruri pentru zâmbete

Donează toate acele lucruri mici sau mari care nu-ţi mai trebuie,de care te încurci prin casă,de care te-ai despărţi dacă i-ar fi de folos altcuiva. Fie că este vorba despre un ceas,un magnetofon,un colier,o maşină de scris,o cameră foto,cărţi,jucării ori mobilier cu iz de veşnicie,acum le poţi duce la Palatul Vechiturilor(Şoseaua Mihai Bravu 192 – 194,Bucureşti) şi ţi se va întoarce un zâmbet. Obiectele donate la magazin vor fi puse la vânzare cu scopul de a strânge fonduri pentru programele derulate de Asociaţia Help Autism.

Terapie de recuperare zilnică

În fiecare zi,Danuţ vine la „Centrul Help Autism“ şi ia lecţii pentru a înţelege lumea noastră. Aşa învaţă şi alţi 169 de copii cu tulburare din spectrul autist,cărora

le susţine terapia de recuperare zi de zi,an de an.

Autismul este o tulburare de dezvoltare care se manifestă la 1 din 100 de copii în jurul vârstei de 1 an. Diagnosticul iniţial şi modul diferit în care fiecare copil asimilează noi informaţii transformă procesul de recuperare al copilului cu tulburare din spectrul autist într-unul individualizat- un parcurs lung,străbătut de terapeut alături de copil,cu susţinerea familiei.

Ce este Palatul Vechiturilor

este un amestec între un magazin second-hand şi un târg de vechituri. Aici poţi cumpăra zilnic tot felul de lucruri,atât vechi cât şi noi.