Duelul aromelor de sezon Lay’s!

simeon stalpnicul png

După ce s-au duelat pentru ultimul Lay’s din bol, Cabral şi Puya au primit câte o parcelă la o fermă din judeţul Covasna, de unde provin o parte din cartofii pentru chipsuri. Acolo, bătălia s-a dat pentru cei mai mari şi mai frumoşi cartofi, care au devenit ediţii limitate Lay’s de Sezon.

Cabral recomandă Lay’s Ciuperci şi smântână,iar misiunea lui va fi să strângă cât mai mulţi susţinători ai aromei lui preferate în comunitatea Ciuperceşti. În acelasi timp,Puya îşi îndeamnă fanii să încerce Lay’s Iaurt cu usturoi,şi să intre alaturi de el în comunitatea Usturoieşti. Primari de seamă ai celor două sate virtuale,amândoi susţin că aroma pe care o recomandă este cea mai bună şi invită consumatorii să devină cetăţeni cu acte în regulă în Ciuperceşti sau Usturoieşti.

Campania de lansare a celor doua ediţii de sezon este suţinută şi de o promoţie pentru consumatori,desfăşurată între 18 octombrie – 12 decembrie 2013.

Astfel,după ce încerci noile Lay’s de Sezon,eşti invitat să votezi aroma preferată şi să înscrii codul promoţional de pe pungă pewww.duellays.ro,pe pagina de Facebook  sau prin SMS.

Lay’s îţi oferă premii de colecţie în fiecare oră (tricouri,umbrele,traiste,hanorace,mouse,ceasuri – în ediţii de Ciuperceşti sau Usturoieşti) şi premii săptămânale (creaţii ale designerului LANA – rochii pentru femei şi tricouri pentru bărbaţi).

Marele premiu este demn de un ciupercean sau usturoian adevărat:o parcelă de 10.000 de metri pătraţi de teren arabil.

Regulamentul oficial al campaniei şi mai multe infomaţii sunt disponibile pe