Emisiunea “Râzi şi câştigi” a mai făcut un român fericit

Iulia Alexandru a câştigat suma de 10 000 de lei cu Prima TV jpeg

Iulia Alexandru este câştigătoarea lunii apriliei la emisiunea “Râzi şi câştigi”, de la Prima TV. Femeia este din Aiud şi este casnică, aşa că cei 10.000 de lei îi vor prinde foarte bine.

Iulia urmăreşte Prima TV şi emisiunea prezentată de Dan Finţescu şi,pentru că avea un filmuleţ haios cu fiul său,l-a trimis pe pagina de facebook “Râzi şi câştigi”.

„Am participat cu toată speranţa că o să câştig. Eu mă uit foarte mult pe Prima TV şi am văzut reclama la concurs. Atunci mi-am adus aminte şi de   filmuleţ şi am decis să-l trimit. N-am mai câştigat niciodată nimic”,a spus Iulia.

Clipul câştigător a adunat în 48 de ore peste 17.000 de voturi. Cum a fost posibil? „Cu ajutorul prietenilor,că fără ei nu s-ar fi putut realiza absolut     nimic. M-au sprijinit toţi”,a spus câştigătoarea.

“În luna aprilie am primit şi,deci,difuzat mult mai multe filmuleţe decât în prima luna de emisie. Sunt mai bine de 400 de participanţi şi sunt încă multe sute bune în aşteptare,iar filmuleţele vin în continuare. S-a desfăşurat o adevărată bătălie a voturilor,în care aproape fiecare săptămână din lună a venit cu schimbari majore în clasament,dar şi cu dispute,mai ceva decât la Liga I. Din fericire,noi nu avem nevoie de arbitrii străini,pentru că în comunitatea “Râzi şi câştigi” de pe Facebook există oameni vigilenţi care    semnalează imediat orice tentativă de fraudă,lucru pentru care le mulţumim. Şi pagina noastră de Facebook a crescut frumos în aceasta lună,în care aproape că ne-am triplat numărul de like-uri faţă de luna martie”,a spus Dan Finţescu.

Iulia nu s-a gândit încă ce va face cu banii,în schimb cel mic este foarte hotărât. Vrea ca mami să-i cumpere ciocolată şi pufarine. Băieţelul s-a dovedit a fi şi foarte darnic,pentru că i-a promis şi vecinei că îi va lua şi ei tot ce doreşte.

Pe 1 mai,a început o nouă lună la finalul căreia Dan Finţescu va mai acorda un premiu în valoare de 10.000 de lei. Pentru a intra în posesia banilor trebuie să intraţi pe pagina de Facebook a emisiunii facebook.com/razisicastigişi să urcaţi filmuleţele voastre. Cel mai votat clip va câştiga. Tot acolo veţi găsi şi regulamentul concursului.Recente

Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg