Femeile frumoase sunt mai vulnerabile. Află de ce!

1 70995 original jpg jpeg

De fiecare dată când vezi o femeie frumoasă te gândeşti la cât de fericită trebuie să fie ea. Şi e normal. Te-ai aştepta ca frumuseţea să îi aducă numai motive de bucurie şi să o ajute să deschidă orice uşă. În realitate lucrurile nu stau chiar aşa.

Pentru o femeie frumoasăeste destul de greu să îşi găsească un partener aşa cum visează,fiindcă majoritatea bărbaţilor se vor mulţumi să aprecieze exteriorul,ceea ce poate fi destul de frustrant. Un alt motiv de îngrijorare pentru cele care pot candida oricând la titlul de Miss este faptul că ele îşi vor vedea tot timpul defectele şi vor dori să arate din ce în ce mai bine. Iată care sunt principalele motive pentru care femeile frumoase pot fi nefericite.

Ea ştie că oamenii o judecă după aspect

Arată bine? Asta este prima întrebare pe care o pui atunci când fratele tău se întâlneşte cu o tipă. Ca şi când asta ar spune totul despre ea. Dacă răspunsul la această întrebare este afirmativ,atunci începi să pui şi întrebările mai importante:unde lucrează,ce studii are şi alte asemenea chestiuni.

Oamenii o fac să creadă că frumuseţea ei este tot ce contează

Dacă cei din jur cred că frumuseţeaeste cel mai important atu al ei,ce se va întâmpla în momentul în care în peisaj apare o femeie mai interesantă decât ea,din acest punct de vedere? Asta o va face să scadă în ochii prietenilor? Iar dacă doar aspectul contează,ce se va întâmpla în ziua în care nu va mai întoarce toate privirile pe stradă? Astea sunt frământările unei tinere marcate de estetic.

Frumuseţea este cuvântul folosit pentru a o defini

Nu e deşteaptă,e frumoasă şi deşteaptă. Nu e amuzantă,dar nici nu mai contează,când arată cum arată. Primul adjectiv folosit atunci când se vorbeşte despre acest tip de femeie este legat de aspectul ei fizic. Orice altă calitate a ei mai importantă sau mai neînsemnată trece în plan secund.

Când întreaga viaţă se bazează pe un singur adjectiv,începi să crezi că asta te defineşte cel mai bine şi îţi uiţi adevărata valoare.

Ea ştie că frumuseţea este efemeră

Ce folos că araţi bine,dacă ştii că acest dar nu ţine o viaţă? A te identifica cu ceva ce ştii că nu te poate însoţi până la adânci bătrâneţi nu e deloc reconfortant,ba din contra. Dacă te obişnuieşti cu ideea că aspectul este punctul tău forte,sigur nu vrei să te gândeşti la momentul în care lucrurile se vor schimba,iar frumuseţea va fi de domeniul trecutului.

Nimeni nu este interesat să afle ce e dincolo de partea fizică

Are atât de multe de arătat,este onestă,deşteaptă,de încredere. A muncit mult ca să ajungă persoana care este astăzi. Şi cu toate astea,lumea o judecă după singurul lucru pentru care ea nu a făcut nimic sau aproape nimic:frumuseţea.Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg