Fii Moş Crăciun pentr-un pisoi fără stăpân!

1 66528 original jpg jpeg

Dacă îţi plac pisicile şi vrei să faci o bucurie unui animăluţ fără adăpost, vino duminică, 20 decembrie 2015, între 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8), la evenimentul de adopţii LIBRĂRIA CU PISICI. Peste 10 pisici deparazitate şi vaccinate, cu vârste între trei luni şi doi ani, aşteaptă să îşi găsească, înainte de Crăciun, viitoarele familii.

Pisoii din Camera cu Pisici au aflat că nu există cadou mai frumos decât să ai propria casă,aşa că îl aşteaptă pe Moş cu sufletul la gură. S-au pregătit cu prăjituri,articole handmade,calendarul Camerei cu Pisici 2016 şi sacoşe de pânză pisicos ilustrate de George Roşu.

Pisicile sunt deparazitate,vaccinate,unele sterilizate,ştiu să folosească litiera şi au carnet de sănătate. În plus,voluntarii Camerei cu Pisici stau la dispoziţia adoptatorilor cu asistenţă personalizată pentru alegerea felinei potrivite cu personalitatea şi stilul lor de viaţă şi pentru a oferi sfaturi practice privind viitorii companioni.

Dacă nu le puteţi lua acasă,puteţi să fiţi Moş Crăciun pentru pisici şi să le faceţi viaţa mai uşoară până la adopţie,donând fie hrană umedă sau uscată,fie obiecte (noi sau folosite) utile lor:transportoare,jucării,sisaluri sau perne. Banii strânşi la eveniment vor ajuta voluntarii Camerei cu Pisici să cumpere mâncare pisicilor care nu-şi vor găsi familii şi la achitarea tratamentelor veterinare pentru animalele salvate.

Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat înfiinţat în ianuarie 2012,independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor,care până în prezent a avut în grija şi a găsit familii pentru mai mult de 340 de pisici.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg