Fii Moş Crăciun pentr-un pisoi fără stăpân!

1 66528 original jpg jpeg

Dacă îţi plac pisicile şi vrei să faci o bucurie unui animăluţ fără adăpost, vino duminică, 20 decembrie 2015, între 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8), la evenimentul de adopţii LIBRĂRIA CU PISICI. Peste 10 pisici deparazitate şi vaccinate, cu vârste între trei luni şi doi ani, aşteaptă să îşi găsească, înainte de Crăciun, viitoarele familii.

Pisoii din Camera cu Pisici au aflat că nu există cadou mai frumos decât să ai propria casă,aşa că îl aşteaptă pe Moş cu sufletul la gură. S-au pregătit cu prăjituri,articole handmade,calendarul Camerei cu Pisici 2016 şi sacoşe de pânză pisicos ilustrate de George Roşu.

Pisicile sunt deparazitate,vaccinate,unele sterilizate,ştiu să folosească litiera şi au carnet de sănătate. În plus,voluntarii Camerei cu Pisici stau la dispoziţia adoptatorilor cu asistenţă personalizată pentru alegerea felinei potrivite cu personalitatea şi stilul lor de viaţă şi pentru a oferi sfaturi practice privind viitorii companioni.

Dacă nu le puteţi lua acasă,puteţi să fiţi Moş Crăciun pentru pisici şi să le faceţi viaţa mai uşoară până la adopţie,donând fie hrană umedă sau uscată,fie obiecte (noi sau folosite) utile lor:transportoare,jucării,sisaluri sau perne. Banii strânşi la eveniment vor ajuta voluntarii Camerei cu Pisici să cumpere mâncare pisicilor care nu-şi vor găsi familii şi la achitarea tratamentelor veterinare pentru animalele salvate.

Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat înfiinţat în ianuarie 2012,independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor,care până în prezent a avut în grija şi a găsit familii pentru mai mult de 340 de pisici.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg