Iată ce vopsea de păr ţi se potriveşte în funcţie de culoarea tenului!

1 70466 original jpg jpeg

Să-ţi găseşti culoarea de păr potrivită nu este o sarcină uşoară. Trebuie să încerci mai multe nuanţe pentru a o obţine pe cea potrivită tonului pielii. Chiar dacă multe femei nu dau importanţă acestui lucru, chiar trebuie luat în considerare.

Tonul pielii joacă un rol vital în determinarea culorii părului,deoarece este cel care îţi arată care este varianta cea mai bună. În plus,pentru că nu este despre culoarea preferată,ci despre ce-i place pielii.O culoarea de păr care să ţi se potrivească perfect,poate completa tonul pieliişi să ne ajute să scoatem în evidenţă trăsăturile faciale. Dacă obţii o nuanţă greşită,cu siguranţă nu-ţi va place şi,în plus,sunt unele care te fac mai în vârstă. De aceea,trebuie identificată culoarea cea mai potrivită.

Iată care sunt cele mai potrivite nuanţe de vopsea pentru păr în funcţie de culoarea tenului: 1. Blond auriu

Dacă ai tonul pielii de nuanţe reci,atunci această culoare de păr este potrivită. Este un amestec cu aspect natural şi multidimensional de auriu,culoarea untului şi a mierii.

2. Şaten ciocolatiu

Culoarea pentru păr saten ciocolatiu este potrivită pentru fetele care au tonul pielii mediu,cu nuanţecalde. Atunci când este aplicată această nuanţă pe păr,va scoate în evidenţă trăsăturile feţei şi va da un aspect mai tânăr.

3. Roşu auriu

Este o nuanţă picantă şi caldă,care merge cu un ton de culoare a pielii cu nuanţă gălbuie. Nu toate fetele cu acestă culoare a pielii pot purta această culoare de păr,deoarece necesită curaj pentru vopsirea părului roşcat. Dar,cine are curaj,va completa perfect aspectul şi va arăta foarte bine.

4. Caramel

Caramel este o culoare de păr care arată chiar mai atractiv pe pielea cu nuanţe reci,medii. Fetele cu acest ton de piele pot adăuga un plus suplimentar tenului,adăugând strălucire. Această nuanţă nu este nici prea deschisă,nici prea închisă. Este perfectă pentru persoanele cu tenul de nuanţă medie. Totodată,aplicarea de umbre de caramel poate crea o capodoperă absolută prin completarea look-ului.

5. Şaten închis

Femeile care au tenul mai închis,pot alege să-şi vopsească părul şaten ciocolatiu. Această nuanţă de maro închis este potrivită persoanelor cu acest ton de piele,cald şi care sporeşte o diferenţă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg