Iată două fotografii noi cu prinţesa Charlotte! Este adorabilă!

1 66151 original jpg jpeg

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cu adorabila prinţesă Charlotte, cea mai nouă membră a familiei regale.

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge,Kate Middleton,cu adorabila prinţesă Charlotte,cea mai nouă membră a familiei regale.

Prinţesa,care s-a născut acum şase luni,nu a mai fost văzut în public de la botezul ei din luna iulie. Micuţa Charlotte poartă o rochie cu motiv floral,cu guler şi un cardigan roz pal. Fotografiile au fost publicate pentru a mulţumi publicului britanic şi mass-mediei pentru că le permite copiilor să crească departe de lumina reflectoarelor.

Numele ei complet este Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge,şi se pare că i se potriveşte de minunte.  Născută pe 2 mai,prinţesa Charlotte este sigur fiica mamei sale. Dacă te uiţi atent poţi recunoaşte acest aspect după părul brunet şi ochii strălucitori ai Ducesei,în timp ce obrajii dolofani şi zâmbetul vesel arată exact că cei ai fratelui mai mare,George.

Se potriveşte foarte mult descrierea făcută de tatăl ei,prinţul William,care o alintă "o mică bucurie". Pozând pentru aparatul foto al Ducesei,la vârsta de şase luni,prinţesa Charlotte pare să fi moştenit ochii mari şi albaştri de la tatăl ei,prinţul William,cu care seamănă leit în poze,la o vârstă similară.

8141dfabb02214c1e2dc16070857de2c jpg jpeg

Prinţesa poate fi văzută stând într-un fotoliu verde,zâmbind şi jucându-se cu un căţeluş de plus. Este irezistibilă şi nu poţi să nu zâmbeşti când o vezi.

"Ducele şi Ducesa continuă să primească mesaje calde pentru prinţesa Charlotte din întreaga lume şi speră că toată lumea se va bucura de aceste fotografii minunate la fel de mult cum o fac ei",a fost mesajul trasnmis de către Palat. 

Sursa foto: The British Monarchy



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg