Iată două fotografii noi cu prinţesa Charlotte! Este adorabilă!

1 66151 original jpg jpeg

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cu adorabila prinţesă Charlotte, cea mai nouă membră a familiei regale.

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge,Kate Middleton,cu adorabila prinţesă Charlotte,cea mai nouă membră a familiei regale.

Prinţesa,care s-a născut acum şase luni,nu a mai fost văzut în public de la botezul ei din luna iulie. Micuţa Charlotte poartă o rochie cu motiv floral,cu guler şi un cardigan roz pal. Fotografiile au fost publicate pentru a mulţumi publicului britanic şi mass-mediei pentru că le permite copiilor să crească departe de lumina reflectoarelor.

Numele ei complet este Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge,şi se pare că i se potriveşte de minunte.  Născută pe 2 mai,prinţesa Charlotte este sigur fiica mamei sale. Dacă te uiţi atent poţi recunoaşte acest aspect după părul brunet şi ochii strălucitori ai Ducesei,în timp ce obrajii dolofani şi zâmbetul vesel arată exact că cei ai fratelui mai mare,George.

Se potriveşte foarte mult descrierea făcută de tatăl ei,prinţul William,care o alintă "o mică bucurie". Pozând pentru aparatul foto al Ducesei,la vârsta de şase luni,prinţesa Charlotte pare să fi moştenit ochii mari şi albaştri de la tatăl ei,prinţul William,cu care seamănă leit în poze,la o vârstă similară.

8141dfabb02214c1e2dc16070857de2c jpg jpeg

Prinţesa poate fi văzută stând într-un fotoliu verde,zâmbind şi jucându-se cu un căţeluş de plus. Este irezistibilă şi nu poţi să nu zâmbeşti când o vezi.

"Ducele şi Ducesa continuă să primească mesaje calde pentru prinţesa Charlotte din întreaga lume şi speră că toată lumea se va bucura de aceste fotografii minunate la fel de mult cum o fac ei",a fost mesajul trasnmis de către Palat. 

Sursa foto: The British MonarchyRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg