Iată două fotografii noi cu prinţesa Charlotte! Este adorabilă!

1 66151 original jpg jpeg

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cu adorabila prinţesă Charlotte, cea mai nouă membră a familiei regale.

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge,Kate Middleton,cu adorabila prinţesă Charlotte,cea mai nouă membră a familiei regale.

Prinţesa,care s-a născut acum şase luni,nu a mai fost văzut în public de la botezul ei din luna iulie. Micuţa Charlotte poartă o rochie cu motiv floral,cu guler şi un cardigan roz pal. Fotografiile au fost publicate pentru a mulţumi publicului britanic şi mass-mediei pentru că le permite copiilor să crească departe de lumina reflectoarelor.

Numele ei complet este Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge,şi se pare că i se potriveşte de minunte.  Născută pe 2 mai,prinţesa Charlotte este sigur fiica mamei sale. Dacă te uiţi atent poţi recunoaşte acest aspect după părul brunet şi ochii strălucitori ai Ducesei,în timp ce obrajii dolofani şi zâmbetul vesel arată exact că cei ai fratelui mai mare,George.

Se potriveşte foarte mult descrierea făcută de tatăl ei,prinţul William,care o alintă "o mică bucurie". Pozând pentru aparatul foto al Ducesei,la vârsta de şase luni,prinţesa Charlotte pare să fi moştenit ochii mari şi albaştri de la tatăl ei,prinţul William,cu care seamănă leit în poze,la o vârstă similară.

8141dfabb02214c1e2dc16070857de2c jpg jpeg

Prinţesa poate fi văzută stând într-un fotoliu verde,zâmbind şi jucându-se cu un căţeluş de plus. Este irezistibilă şi nu poţi să nu zâmbeşti când o vezi.

"Ducele şi Ducesa continuă să primească mesaje calde pentru prinţesa Charlotte din întreaga lume şi speră că toată lumea se va bucura de aceste fotografii minunate la fel de mult cum o fac ei",a fost mesajul trasnmis de către Palat. 

Sursa foto: The British MonarchyRecente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg